Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – LEU

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – LEU. Chiar dacă li se pare că îşi văd ameninţate poziţia socială şi cariera, să nu se ambaleze deoarece este doar o impresie.

De asemenea, trăiesc acut senzaţia că cineva are ceva cu ei, lucru total eronat, dar din când în când mai suferă şi ei de mania persecţiei, aşa că trebuie să îi luăm cum sunt, nu cum am dori să fie.

Poate toate acest stări să se datoreze schimbărilor pe care Jupiter le aduce în viaţa lor, le dă certitudinea puterii, convingerea că ei sunt centrul universului şi de aici tendinţa de supra-evaluare. Staţi liniştiţi, le va trece şi abia după ce se vor linişti, veţi putea să vorbiţi cu ei. Acum sunt fie timoraţi, fie prea plini de ei şi probabilitatea de a eşua în tot ce vreţi să întreprindeţi alături de ei, la fel de mare.

Multe se vor schimba în viaţa acestor nativi, pentru unii tot ceea ce înseamnă poziţie socială, pentru alţii familia şi tot ce implică ea, alţii vor cunoaşte dimensiunea autoreevaluării iar concluzia la care vor ajunge îi va surpinde chiar şi pe ei, vezi de exemplu, ziua de luni 1 ianuarie şi de vineri 5 ianuarie.

Au deja o viziune generală asupra lumii. Să fie atenţi, să asculte pe toată lumea acum. Argumentele minore nu le vor aduce nimic bun. Acesta este un mare punct de cotitură pentru mulți dintre ei! Nu trebuie decât să se plieze pe ce le spune sufletul, pe imboldul interior care îl simt, pe înțelepciunea și, bineînțeles, pe inima lor largă!

Noroc că familia îi acceptă aşa cum sunt şi îi lasă să-şi consume această manie a grandorii alături, poate şi pentru că sunt obişnuiţi cu ei. Unii îşi vor în surprinde iubiţii, iubitele, copiii şi părinţii cu gesturi calde, tandre şi neobişnuit de darnice pentru această perioadă.

Este posibil să se logodească dacă nu sunt căsătpriţi iar dacă sunt singuri sunt în pragul de a întâlni pe cineva cu adevărat special. Nu este vorba despre o întâlnire oarecare ci este vorba de a experimenta întreaga lor disponibilitate sufletească şi, bineînţeles, inima. Zile romantice – 1 şi 2 ianuarie.

Alţii vor continua să-şi rumege în barbă nemulţumirile şi să dea vina pe te miri cine pentru neîmplinirile lor, în nici un caz pe ei, deşi ei sunt principalii vinovaţi, cum se va întâmpla pe 3 şi pe 4 ianuarie.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – LEU

Tinerii vor încerca să găsească un răspuns vechii zicale – cine a fost mai întâi, oul sau găina, şi de aici disputele în care vor intra cu cei vârstnici mai ales în zilele de 4, 5 şi 6 ianuarie.

Ar fi bine să nu-şi privească munca ca pe o slujbă oarecare. Să înveţe să se inspire din viaţa lor, din conversaţiile pe care le poartă, din discuţiile cu colegii, din proiectele în care sunt implicaţi, cu energia lor inspirată. Abordarea plină de bucurie față de viață este domeniul lor nu trebuie decât să decidă ce fac şi pentru ei înșişi.

Atâta timp cât îşi facă munca cu zâmbetul pe buze. Grijă la zilele de 4 şi 5 ianuarie. În postură de angajaţi riscă duşmănii şi controverse tocmai din partea oamenilor care ar trebui să îi ajute sau care au avut încredere în ei pentru cuvinte aruncate aiurea, la furie şi pe care oricât le-ar regreta nu le mai pot retracta. Zi proastă, mai ales pentru femei, 3 ianuarie.

Tot pe 3 ianuarie să fie atenţi să nu intre în dispute cu autorităţile pentru că riscă o amendă de zile mari sau dacă sunt opriţi în trafic de către poliţie să-şi păstreze calmul altfel plătesc cât nu face. Nu duc lipsă de bani dar nici nu îi dau afară din casă.
Se păstrează ideea de pusee de tensiune iar unele femei se pot confrunta cu un sindrom hemoragic care le poate aduce la spital.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top