Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 1-7 ianuarie 2018. Începe cel mai greu dintre ultimii ani

Anul debutează cu provocări uriașe pentru zodiile de aer, adică Gemeni, Vărsători și Balanțe. Vor exista o serie de etape complicate mai ales din punct de vedere sentimental.

Previziuni karmice 1-7 ianuarie 2018

Se poate spune că pentru zodiile de aer începe cel mai greu an. Acești nativi sunt nevoiți să dea dovadă de mai multă maturitate, de mai multă perseverență, de seriozitate cât cuprinde.

Gemenii vor avea ocazia să recunoască o serie de adevăruri despre problemele lor emoționale și trebuie să o facă repede. Cu cât își vor expune sufletul mai rapid în fața unor specialiști sau în fața unor prieteni apropiați, cu atât riscul de a cădea în depresie la început de an va scădea.

Balanțele și Vărsătorii intră în noul an ceva mai sărace. Au cheltuit foarte mult de sărbători, iar acum vor fi nevoite să strângă din dinți. Se vor stabiliza din punct de vedere financiar abia prin luna martie, aprilie cel mai târziu.

Zodiile de apă vor fi ceva mai liniștite, cu excepția Peștilor, care continuă să întoarcă problemele pe toate părțile și le dă tot cu minus.

Racii vor fi ceva mai rezervați, însă sunt puși pe tot felul de șiretlicuri. Și-au recuperat statutul pierdut în ultimele luni ale anului 2017 și asta le dă grai, le face să fie ceva mai vizibile. Din nefericire, de data aceasta nu le va ieși totul din prima.

CITESTE SI: Horoscop mayaș 2018. 2 zodii fac o alianță de temut

Sfatul anului 2018 pentru fiecare zodie. De cine trebuie să te ferești în noul an

Horoscop 2018: Topul zodiilor care vor avea ghinion tot anul viitor

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

În jurul Racilor sunt oameni care se prind ușor de manevrele lor, așa că vor fi nevoiți să își schimbe tactica.

Cât despre Scorpioni, pentru ei anul debutează în glorie. Sunt ceva mai energici, mai optimiști (lucru foarte rar pentru această zodie) și mai deschiși față de cei din jur.

Zodiile de foc au de făcut o serie de compromisuri în prima săptămână a lui 2018. Leii, Berbecii și Săgetătorii sunt în vizorul astrelor încă din prima zi a noului an.

Leii și Săgetătorii vor fi nevoiți să se țină de promisiunile făcute cuiva, mai în secret sau mai la vedere, în noaptea de Revelion.

Berbecii sunt ceva mai feriți de obstacole, deși au toate șansele să se implice în discuții aprinse. Ei au acest talent chiar și atunci când nu sunt de vină cu nimic.

Cât despre zodiile de pământ, va exista o adevărată revoluție mai ales în sufletele Capricornilor și Fecioarelor.

Taurii vor fi ceva mai ponderați deși îi va mușca limba să spună tot ce au pe suflet. Își vor alege cu atenție atât momentele cât și cuvintele.

Fecioarele vor intra într-o perioadă destul de sensibilă din punct de vedere emoțional, iar din cauza emoțiilor puternice își pun serios sănătatea în pericol. Același lucru e valabil și pentru Capricorni, chiar dacă ei vor sta mai bine cu nervii până pe 7 ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top