Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 1 ianuarie 2018. Zodia care pășește cu dreptul în noul an

Citește sfatul zilei de 1 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci în prima zi a lui 2018.

Sfatul zilei 1 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC – Anul începe cu niște semne de întrebare pentru tine, dileme pe care îți e greu să le deslușești din prima. Trebuie să fii atent în jurul tău și îți vei da seama de tot, din prima secundă. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR – Ai răbdare, căci dacă te grăbești nu vei realiza absolut nimic. Trebuie să te gândești serios la planul de bătălie pe care vrei să îl pui în practică. Nu mai e timp de pierdut și tu știi cel mai bine asta. Numărul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Horoscop țigănesc anul 2018. Care sunt zodiile care ajung la altar

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

GEMENI – Pășești cu dreptul în noul an și asta te încântă. Realizezi că multe din lucrurile pe care ți le-ai propus în 2017 s-au rezolvat, iar o parte a lucrurilor pe care le vrei pentru 2018 se pot rezolva chiar azi, în prima zi. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC – Nu căuta scuze oamenilor care te-au dezamăgit. Chiar dacă azi nu este contextul ideal să te cerți cu cei care te-au trădat, măcar fă efortul de a nu le acorda importanță. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU – Te așteaptă o zi în care tot ce îți dorești este să te relaxezi. Este firesc la cât ai petrecut în ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ – Nu te mai gândi la lucrurile care îți fac rău. Lasă-le deoparte măcar pentru această zi. Pune-ți în minte planurile de care vrei să te ocupi în noul an. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ – Vrei, nu vrei, trebuie să conștientizezi că nu toate lucrurile depind de tine oricât de multe eforturi ai depune. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION – Nu te uita în curtea vecinului pentru că nu poți să știi cu exactitate cum a obținut el succesul. Nu te abate de la principiile tale. Ține de ele că sunt rare și sănătoase! Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR – Ai atâtea planuri în noul an, așa că cel mai bine este să iei notițe și să le pui fiecare pe hârtie. Fă-ți un program amplu, cu date, cu termene, cu tot ce vrei tu. Se spune că dorințele scrise se îndeplinesc. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN – Nu te juca cu focul. Nu răni inimile celor care au avut și au încredere în tine. Poți dovedi că ești bine intenționat azi, când ești pus într-o situație neconfortabilă. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR – În fața ta apar două oportunități de nerefuzat chiar azi, de Anul Nou. Bucură-te de ceea ce ți-a dat Dumnezeu și dă-i bătaie înainte. Numărul norocos al zilei: 7.

PEȘTI – Fericirea vine de unde nu te aștepți și te convingi de asta fix azi, când cei dragi îți dovedesc cât de mult țin la tine. Arată-le și tu afecțiunea pe care le-o porți. Numărul norocos al zilei: 11.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top