Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 3 ianuarie 2018. Ziua despărțirii pentru 2 zodii

Citește sfatul zilei de 3 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 3 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Te frămânți pentru lucruri minore și până la urmă tot tu ai de suferit. Poate că este cazul să lași puțin garda jos, să te gândești la probleme în profunzime. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR – Nu e tocmai ziua ta. Poate fi o zi care se lasă cu lacrimile despărțirii. Anumite etape ale trecutului trebuiau abandonate în 2017, însă nici azi nu e foarte târziu să îți recunoști ție în primul rând că nu mai poți. Numărul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: Horoscop 2018: Trei zodii sunt puse la incercari grave, alte trei au noroc cat pentru toata viata

HOROSCOP 2018 CARIERA. 3 zodii au mari șanse de reușită! Iată care este zodia care anul viitor ajunge pe culmile succesului

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

GEMENI – Te așteaptă o zi plină de pozitivitate, asta și pentru că întâlnești colegi noi, proiecte noi. Visele tale capătă un nou contur și asta e numai bine. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC – Te macină niște gânduri de despărțire și nu știi cum să le exprimi. Te-ai maturizat, ajungi la concluzia că anumite aspecte pe care ieri le credeai azi ți se par infantile. Numărul norocos al zilei: 13.

LEU – Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Nu mai pierde vremea fecându-ți mâinile degeaba sau tremurând de frică la ideea că nu va ieși nimic. Pune-te la treabă și ai să vezi că o scoți la iveală. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ – La tine e cheia rezolvării unor probleme cu care se confruntă cei apropiați. Doar tu poți să deslușești anumite mistere azi. Dacă vrei să o faci, fă-o. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ – Te gândești serios la o nouă carieră, la un nou drum, dar nu ai în vedere chestiunile elementare cu care va trebui să te confrunți. Ia mai stai și gândește-te puțin. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION – Rupe-te de anturajul toxic în care te-ai băgat. Arată-le că nu pui la suflet bârfele oricum expirate pe care le auzi zi de zi. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR – Trebuie să te ocupi de anumite chestiuni administrative, iar timpul nu mai suportă amânare. Azi e ziua în care vei definitiva niște lucruri. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN – Iubirea are multe măști, iar azi o descoperi pe cea materialistă. Tocmai tu, cel care pune foarte mare preț pe lucrurile materiale, realizezi într-un final cât e de trist ca cineva să profite de tine. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR – Azi e ziua în care trebuie să faci pace cu tine însuți pentru a te putea apuca de ce te pasionează. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI – Tu te cunoști cel mai bine și doar tu îți poți răspunde la întrebarea: Oare cât voi mai rezista în acest anturaj? Stai și analizează avantajele și dezavantajele deciziei pe care vrei să o iei. Numărul norocos al zilei: 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top