Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR. Saturn, stăpânul clasic al înţelepciunii vărsătoriene, nu va fi deosebit de puternic în stadiul actual, dar interacţiunea cu influxul celorlalte planete ale sistemului solar va avea efecte destul de interesante.

Pentru semnul lor, ca şi pentru celelalte semne zodiacale, ianuarie va fi o perioadă surprinzătoare, deoarece aceşti nativi vor trebui să îşi reconsidere pozițiile în mai multe chestiuni.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dacă au programate evenimente foarte importante în sfera personală sau le amână până la o etapă ulterioară, sau dacă nu este posibil, ceea ce nu înseamnă că neapărat se va întâmpla ceva, este mult mai probabil ca ei să nu reacționeze rapid aşa cum le este obiceiul.

Pe de altă parte, în acest an, conceptul de rapid își va dobândi propriul înțeles, așa că, în realitate, vor avea suficient timp să reacţioneze.

Ar trebui să pună accentul principal pe sfera relațiilor personale, pentru că aici vor experimenta cele mai semnificative idei. Cu toate acestea, nu merită să se grăbească, pentru că nu au de ce.

În al doilea rând, să nu fugă de responsabilitate, pentru că există un loc pentru care merită să faci saltul, dar până să ajungă acolo, eforturile extreme ar putea să se risipească.

Ai fi mai bine să o ia cu viteză moderată, pentru că nu vor avea nimic important de pierdut. Și pentru semnul lor, nuanțele cărora nici ceilalți nu le acordă atenția cuvenită, se vor dovedi deosebit de importante.

Din perspectivă financiară, ianuarie va fi o lună stabilă pentru Vărsători și acesta este cel mai important lucru. În prezent, şi pentru cei care au propria afacere acest lucru este valabil, dar nu în sens absolut.

Asta este, dacă, de exemplu, au planificat lucrurile de mult timp și totul pare a fi stabilit, ar fi nebuni să se retragă în ultimul moment numai pentru că nu le place nu ştiu ce.

Deci, Vărsătorii care au propria afacere trebuie să aibă încredere în instinctele lor, pentru că trebuie să știe cum să îşi îmbunătățească situația financiară. Să nu rişte, dar trebuie să petreacă mult timp într-un singur loc.

Să combine acțiunea diversă cu metode diferite, să facă un efort pentru a fi imprevizibil, dar să nu exagereze. Perioada va fi calmă și este puțin probabil să se înece, ca să spunem așa.

Vărsătorii care sunt angajaţi se pot baza pe bonusuri externe cum ar fi, de exemplu, ceva care le-ar fi favorabil, eliberarea dintr-odată a unui post sau vor fi cooptaţi într-un proiect deosebit în care doresc neapărat să intre.

În esență, nu contează de ce se dezvoltă totul în acest fel – se vor gândi la această sarcină mai târziu, dar acum – să ia taurul de coarne! De asemenea, ianuarie va fi un moment foarte bun pentru efectuarea unor achiziții importante.

Să se gândească la asta, înainte de face pasul înainte. Glasul opiniei publice îi va ajuta, în sensul că se referă nu doar la recomandările colegilor, cât mai degrabă să asculte sfatul celor din familie.

Apropo, ianuarie va fi cu siguranţă bun pentru nervii Vărsătorilor. Ar putea dori să fie în altă parte, dar nu este posibil.

Cel mai important lucru acum, este să fie cu familia lor. Unde să pleci de acasă? În același timp, să nu uite că altruismul pur nu va duce la nimic bun și uneori va avea sens să se concentreze asupra propriilor dorințe.

Pentru unii Varsatori ianuarie va fi o lună ideală! Pot face ce vor, nimeni nu le va spune un cuvânt jignitor, lumea va fi mult mai bună și le va fi mai bine. Adică să nu îşi asume riscuri inutile, dar să accepte tendințele hedoniste ca fiind o regulă secundară.

Acesta va fi cel mai bun moment pentru a căuta un partener pentru cei singuri, așa că să fie pregătiţi pentru că este posibil să demareze o relație.

Acestea fiind spuse … cine știe? Astrele predispun, omul dispune! Aura senzuală a acestei etape va fi una pozitivă, în orice caz, și vor petrece, cu siguranță, multe momente fericite în compania celor dragi. Iar acest lucru este de neprețuit!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top