Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – BALANȚĂ

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – BALANȚĂ. Pentru Balanţă ianuarie va aduce o întreagă paletă de situaţii excelente, care într-un anumit grad(sau mai precis, în anumite ipostaze) contrazic horoscopul general pentru perioada curentă.

O astfel de stare de lucruri a devenit posibilă datorită combinației ciudate dintre Saturn în domiciliu, care cunoaşte exaltarea în Balanţă, şi Venus, stăpâna semnului.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Totuși, acest lucru nu le va provoca dificultăți sau situaţii neclare; ambiția și pozițialor pot să difere semnificativ de comportamentul majorității cunoștințelor sau colegilor lor.

În acest sens trebuie subliniat în primul rând că, în momentul de față, au nevoie disperată de cooperare și, în funcție de situație, acest lucru ar putea fi un sfat prietenos sau un sprijin din partea unui grup de oameni cu același interese ca şi ale lor.

Cum să pună toate aceste lucruri de acord este o altă întrebare personală, pe care trebuie să o rezolve independent.

Este important să ia măsuri pentru a se proteja tot timpul deși, în general, acesta va fi un moment foarte bun, în special în ceea ce privește problemele personale, cu siguranță nu vor putea să se opună circumstanțelor nefavorabile sau presiunii din exterior, tot timpul.

În această privință, vor trebui să aibă pregătit un spate, care se va grăbi să li se alăture în luptă în momentul în care dau semnul.

Următoarea parte importantă a sfaturilor ar ţine de atitudine – să nu fie leneși, să dedice cât mai mult timp planificării și, în mod ideal, ar trebui să aibă pregătit un plan de rezervă.

În ceea ce privește sfera finanțelor, prima lună a lui 2018 va fi destul de atractivă și interesantă pentru Balanţe, fără emoții excesive. Acele Balanţe care au propria afacere se pot aştepta la o creștere financiară serioasă, dar din nou le spun, nu trebuie să se bazeze doar pe ei forțele lor.

Dacă au o problemă, să nu ezite să ceară sfaturi, nu poate face rău să adresaţi cuiva o întrebare. Mai ales că trebuie să ia o decizie și în orice moment pot acționa așa cum doresc. Să-şi amintească acest lucru și să încerce să sublinieze cât mai puțin și cât mai rar posibil, statutul lor personal.

A fi modest acum este un bonus clar. Cât priveşte pe cei care nu lucrează pentru ei înșiși, ei vor trebui să fie ceva mai activi.

Este puțin probabil ca această etapă a vieții să iasă în evidență printr-o dinamică excepțională, dar asta nu înseamnă că nu vor avea nimic de făcut. Să-şi monitorizeze îndeaproape colegii, mai ales pe cei care sunt şefii ierarhici.

Este posibil să vadă multe lucruri interesante, pe care le vor putea folosi mai târziu în avantajul lor. Și nu va fi nimic rău în legătură cu acest lucru, nu vor face rău nimănui, vor fi la locul potrivit, la momentul potrivit. Iar rezultatul va fi cu siguranţă unul pe placul lor, depăşind toate aşteptările.

În ceea ce priveşte relațiile, ianuarie le-ar putea aduce Balanţelor o mulțime de momente interesante. Totuşi, în această privință, este greu să faci o predicție clară, pentru că poziția lui Venus este destul de labilă.

Pe de o parte, pentru Balanţele singure ianuarie va fi un moment foarte bun în ceea ce privește oportunitățile și perspectivele. Nu există însă nicio garanție sigură că vor găsi ceva semnificativ acum, dar dacă au o astfel de dorință, nu va mai dura mult.

Cel mai important lucru este să nu exagereze. Ianuarie este un moment bun, chiar productiv, care s-ar putea dovedi extrem de favorabil pentru cei care vor încerca să se concentreze pe problemele importante de familie.

Să nu se grăbească să se ocupe de tot dintr-odată, vor avea nevoie de ajutorul celor mai activi participanți la conflict. Să nu refuze o discuție serioasă, chiar dacă au fost luaţi prin surprindere și nu sunt pregătiţi să facă faţă unei lovituri. În această privință, banii vor juca adesea în avantajul lor.

În plus, în ianuarie Balanţa nu trebuie să se grăbească niciun moment. Să acţioneze de o manieră calmă și analizându-se cât mai des posibil, pentru că numai aşa pot înțelege de ce totul se întâmplă exact în acest fel și care este locul lor în cadrul acestui ciclu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top