Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – LEU

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – LEU. Pentru nativii Leu, ianuarie 2018 va fi un moment interesant. Acum, Soarele, care este stăpânul lui Leo, va a fi într-o poziție puternică și drept rezultat al acestui lucru, cei născuți în perioada acestui semn ar putea obține cu siguranță tot ceea ce vor, indiferent de domeniul.

Cu toate acestea, există câteva nuanțe aici. În primul rând, nu trebuie să conteze pe ajutorul altora.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Adică, nu există practic nicio devoalare a modului în care se dezvăluie circumstanțele – în avantajul lor sau nu, dacă sunt rivalii sau dușmanii lor, trebuie doar să lase lucrurile să curgă.

Credința în ei este singurul criteriu pentru succesul semnului în stadiul actual.
Un alt aspect – prioritatea inimii în fața rațiunii. Da, de obicei totul funcționează invers pentru Lei și sunt destul de mulțumiți de ei, dar ce trebuie făcut când Pluto din Capricorn, susținătorul lor planetar, intră în retrogradare pentru câteva luni?

Din fericire, acest lucru nu va duce la o perioadă neagră evidentă, dar leii vor fi nevoiți să își reconsidere serios poziția vis-a-vis de viață. Astfel vor înțelege destul de repede cât de important este acest lucru pentru ei și pentru cei dragi.

În a doua parte a lunii, este puțin probabil să fie surprinși de ceva, iar dacă vor fi surprinși plăcut, asta va fi numai datorită eforturilor proprii.

Cu alte cuvinte, va fi o perioadă obișnuită și nu foarte dinamică, iar în această privință nu trebuie să parieze pe proiecte care ar trebui să le aducă profit imediat. Să fie atenți, deoarece vorbim despre o aventură riscantă.

Să acționeze independent și individual, să nu se grăbească să ia decizii importante și, dacă este posibil, să le amâne pentru o perioadă propice. În orice caz, au timp să le gândească.

În ce privește afacerile, ianuarie va fi destul de favorabilă pentru Lei. Creșterea profiturilor este posibilă, dar nu este garantată și asta din cauza poziției nefavorabile a lui Mercur. Atenție: Leii care sunt în afaceri vor avea ceva dificultăți.

Nu pot spune că vor fi situații neapărat critice, dar nu va merge totul așa cum și-au planificat. Trebuie să fie pregătiți pentru că multe poziții și planuri vor trebui revizuite. Dacă se simt presați, în niciun caz nu trebuie să dea ghes primului impuls.

Succesul este în mâinile lor dar de ei depinde cum și-l fac accesibil! Dacă ajutorul extern nu este în mod obiectiv necesar, să îl refuze diplomat, fără să fie agresivi, altfel vor distruge totul.

Dacă sunt angajați, să facă un efort pentru a elabora o strategie clară care să țină seama de probabilitățile maxime. Cu alte cuvinte, ar trebui să fie pregătiți pentru aceasta și atunci nimic și nimeni nu va interfera cu transpunerea în practică a ideiilor personale. Dacă s-au hotărât să schimbe locul de muncă, să verifice încă o dată totul.

Dacă există șansa unui progres în carieră, să nu fie distrași de grijile externe, ar trebui să fie cât mai concentrați cu putință pe ceea ce doresc și atunci totul va funcționa exact cum trebuie (chiar dacă este puțin diferit de modul în care au planificat inițial). În ansamblu, acesta va fi un moment foarte bun, chiar și pentru acei Lei care, brusc, decid să facă schimbări radicale.

Și acum, din perspectiva relațiilor personale, unele aspecte fundamentale ar trebui lăsate pentru mai târziu. În nici un caz nu înseamnă însă ca în ianuarie să fie absolut inerți. Dimpotrivă, acționează, fac un efort să fie constanți în ceea ce fac, dar să nu grăbească lucrurile.

Dacă li se pare că, puțin câte puțin, se apropie de ceva important, dacă au dorit sau au visat ceva semnificativ pot considera că este deja al lor.

Ianuarie va fi un moment pentru manevre ușoare, blânde. Cu o abordare de tip hei-rup, cu siguranță nu vor obține nimic, dar dacă încearcă să dea un alt un curs acțiunilor, cu siguranță vor obține lucruri nebănuite. În această privință ar face bine să nu conteze pe nimeni. Vor primi informații complete, iar soarta le poate dezvălui planuri pentru viitorul lor imediat.

Leii căsătoriți vor trebui, cu siguranță, să facă față unor conflicte și rezolvarea acestora va depinde de comportamentul atunci când se află sub presiune. În stadiul actual, ar putea avea o poziție de autoritate, își pot îmbunătăți în mod semnificativ statutul, dar toate acestea se pot întâmpla numai dacă nu forțează lucrurile.

Da, este un paradox, dar acesta este adevărul totuși, pentru majoritatea Leilor. Deci, ianuarie va lucra în avantajul lor, în orice sens!

Nu vor întâlni situații care ar putea să îi rupă de adevărurile lor, dar vor exista suficiente oportunități pentru a deveni mai buni. Vor trebui doar să lucreze temeinic, fără a ezita să se murdărească pe mâini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top