Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – RAC

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – RAC. Încă din ianuarie anul viitor, nativii Rac vor fi însoțiți de succes, fără îndoială.

Și pentru a se asigura că împrejurările și conjunctura îi favorizează, în funcție de dorințele lor, singurul lucru de care a nevoie acum este să facă un efort de voință. Cel mai important lucru este că stăpâna Racului, Luna, va fi deosebit de puternică și nu vor exista influxuri planetare care să le distrugă planurile.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe de altă parte, nu ar trebui să înțeleagă situația după cum le cade lor bine, de exemplu, nimeni nu spune că propriile dezordini nu vor putea duce la consecințe deplorabile, nu. Ele pot încă produce consecințe!

Dar, în ansamblu, timpul va fi extrem de reușit pentru ei, conflictele vor fi tratate rapid și destul de ușor, iar potențialele oportunități vor fi reale. Lucrul important este să nu se îndoiască de puterea lor.

Dacă este necesar, vor trebui să își reconsidere poziția în ce privește perspectiva generală, deoarece prima lună a acestui an va fi, în general, foarte bună pentru căutarea unui suflet care să li se alăture, și multe semne vor face uz de oportunitatea care le este oferită.

Nu este nimic ciudat în faptul că nu toate problemele sunt rezolvate pe loc, pentru că tocmai în acest lucru se află un alt avantaj surprinzător al acestei etape – timpul va fi de partea lor, așa că să se gândească cât de mult au nevoie de asta.

Nu ar trebui să se lase ghidați de alții, ar face mai bine să își acorde un pic mai mult timp și să se ocupe singuri de asta. Totuși, acest lucru nu va fi cel mai radical moment, cât aș spune că este o pregătire pentru ceva mult mai important.

În ce privește modelul financiar, trebuie subliniat faptul că, pentru semnul lor, ianuarie ar putea fi o perioadă de bază pentru ceea ce vor face. Ar fi foarte bine să își planifice acțiunile. Nu pentru tot anul și nici pe termen lung, ci să se gândească la ceea ce este aici și acum, dar să nu se grăbească să acționeze.

Acesta este un moment pentru a sorta pietrele, nu pentru a le colecționa! Vor găsi o modalitate de a-și aplica abilitățile în oportunitățile pe care le au, dar dacă grăbesc lucrurile, ar putea să nu aibă profit.

Pe acei Raci care au afaceri proprii, astrele îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită propriei lor stări emoționale. Luna este de partea lor, dar asta nu înseamnă că își pot neglija sentimentele în favoarea unor argumente logice. Dimpotrivă, tendințele cele mai corecte vor fi cele care nu sunt conduse de logică.

Cel mai important este să își amintească ce vor să facă pas cu pas. Dacă nu au o afacere, este posibil să nu strălucească așa cum își doresc, dar totul va funcționa chiar și fără interferențe personale.

Pe de altă parte, nu ar trebui să se autocenzureze absurd, iar dacă simt că sarcinile de serviciu pe care le au sunt prea grele, să îi spună șefului, cu siguranță nu își vor agrava situația.

Doar să nu uite se privească în jur, pentru că în realitate, toți colegii vor fi de partea lor. Într-un moment critic, v-ați sprijinit de o piatră care era, de fapt, punctul slab al întregii construcții.

În momentul de față nu trebuie să se concentreze pe o dezvoltare explozivă a afacerii lor, iar această perspectivă va avea cu siguranță o parte pozitivă.

În ce privește frontul romantic, acesta se va afla într-o zonă pe care nu o atinge de obicei. Este greu să fii mai specific, dar cel mai probabil nativii Rac care, și mă refer la bărbați, nu pot fi numiți chiar familiști exemplari, vor trebui să se ocupe de chestiuni legate exclusiv de familie.

Cât despre cei pentru care mediul familial este cetatea și fortificația lor de bază, se vor afla acolo unde trebuie să fie și nu neapărat acasă. Va fi o situație controversată, dar va fi foarte importantă din perspectiva creșterii personale.

Vor învăța să depășească dificultățile care le păreau întotdeauna cele mai importante. Acest lucru îi poate determina să se descopere pe sine, inclusiv latura lor senzuală.

Să nu le fie teamă să le spună altora adevărul, chiar dacă nu este acceptabil. Este un timp lipsit de ambiguitate, astfel încât minciunile sau espectativa vor juca cu siguranță în avantajul oricui, cu excepția lor.

Va fi o perioadă bună pentru acei Raci care dacă nu își găsesc o persoană de suflet, ajung să-și clarifice propriile dorințe, iar asta este deja jumătate din calvar. Câștigul Racilor va fi acela că pot, pur și simplu, să se bucure de viață.

Este puțin probabil să existe dificultăți cărora nu le vor putea face față. Cel mai important lucru este că nimeni nu va trebui să interfereze cu ei, se pot concentra total pe ceea ce îi interesează.

În combinație cu cele menționate mai sus, acest moment ar putea deveni cu adevărat surprinzător, așa că să nu rateze șansa!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top