Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – GEMENI

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – GEMENI. Pentru Gemeni, prima lună a anului 2018 va veni cu o mulțime de descoperiri noi, dar trebuie amintit imediat că semnul lor nu va beneficia de o dinamică extraordinară, exclusivă.

Chiar dacă luna ianuarie nu va fi perioada cea mai statică, le va aduce o mulţime de timp şi de oportunităţi de a se analiza, de a privi în ei şi principiile de viaţă.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În comparaţie cu celelalte semne, pentru Gemeni, luna ianuarie va fi un timp de tranziție, atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea personală, cât și în ceea ce privește anumite aspecte viitoare.

Acum, Saturn, principalul lor stăpân astral, va ocupa una dintre pozițiile de conducere, care le va oferi sprijinul necesar.

Din nefericire, cea mai sprijinită va fi Venus, dar această problemă este mai mult pentru semnul lor și, din fericire, nu va fi chiar atât de critică. În ansamblu, perioada poate fi descrisă ca una moderat creativă.

Nu pot face pasul înainte, dacă riscă şi se aruncă în tot felul de aventuri care nu le aduc şi siguranța, cel puţin nu în acest stadiu. Pentru a avea succes, trebuie să îşi pregătească acțiunile și să le planifice, iar acest sfat li-l dau pentru tuturor domeniilor vieții.

Ar fi bine să-şi concentreze atenţia pe vremuri mai dificile care ar putea să vină. Acum, această strategie simplă le va aduce multe perspective imediate.

Ianuarie va fi un moment calm, deși merită menționat faptul că nu trebuie să staţi prea mult. Ar fi momentul pentru o achiziţie de valoare sau ar putea ajunge într-o situație dificilă.

În general, în stadiul actual, frugalitatea va fi cea mai notabilă virtute a semnului lor, astfel încât nu este nevoie să încercați să vă deplasați înainte de planete.

Când vine vorba despre Gemenii care au propriile afaceri, este normal să subliniem anumite nuanțe şi anume că le este sugerat să nu se grăbească, indiferent ce vor, deoarece perspectiva lor nu poate fi obiectivă în acest moment.

Să nu se grăbească să ia decizii, deoarece sunt conduşi de emoții. Chiar dacă aceasta este un lucru normal, acum ar putea să se transforme într-o acțiune care ar putea duce la un rezultat nefavorabil.

Dacă nu au afacerea lor, lucrurile sunt mult mai ușoare. În această privință, pur și simplu trebuie să urmeze direcția dată Sus. Chiar dacă nu sunt de acord cu nimic, astrele nu îi ajută să demareze vreo acţiune.

Pe de altă parte, din moment ce Saturn va fi deosebit de puternic acum, cel mai corect este să se întoarcă la experiență. Este cunoașterea care i-ar putea ajuta să analizeze posibilitatea schimbării locului de muncă.

Relațiile personale ale Gemenilor sunt întotdeauna o problemă separată. În ianuarie vor putea conta pe o anumită evoluție, din multe puncte de vedere importantă, dar nu critică. Cu alte cuvinte, acum se pot ivi acele relații care s-ar putea dovedi a fi cele de care au nevoie.

Aceasta este realitatea, dar nu vor înțelege acest lucru imediat. Mulţi Gemeni vor decide să se dedice de data aceasta relaţiei, fără a fi distrași de aspecte din afară.

Și acest lucru este corect, pentru că trebuie să pregătească propria lume interioară, pentru ca schimbările să nu îi lase prea mult în urmă. Este o tactică ideală şi simplă care îi poate ajuta în stadiul actual al vieții.

În anumite momente, s-ar putea grăbi, într-adevăr, dar acest lucru se va întâmpla numai în situațiile când văd problema în ansamblu. Iar acest lucru cel mai probabil se va întâmpa în mediul familial. Să nu creadă că au trecut de momentul critic, nu, şi să nu se lase acaparaţi acum de aspectul creativ.

Un alt aspect la care ar trebui să mediteze este să ia în cosiderare faptul că relațiile lor actuale nu se potrivesc, să înțeleagă, că s-ar putea să nu fie nimic din ceea ce își imaginaseră.

Da, ar trebui să reflecteze cu siguranță asupra acestui lucru, dar să nu ia nicio decizie acum, pentru că nu vor avea nici puterea, nici capacitatea să facă acest lucru, deși ar putea să-şi dorească acest lucru. Ianuarie va fi bună însă, în sensul că, în majoritatea cazurilor, vor juca în avantajul lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top