Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – TAUR

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – TAUR. Pentru Taur, prima lună a anului 2018 va fi o etapă destul de colorată și interesantă a vieții.

În prezent, starea lor generală este foarte probabil să se schimbe atât de repede încât să nu înțeleagă imediat ce direcție vor urma, dar un lucru este clar – nu trebuie să se grăbească să ia decizii radicale.

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe de altă parte, acesta va fi un moment excelent pentru a fi admirat. De exemplu, acum, Taurii care se luptă cu problemele de o lungă perioadă de timp vor fi capabili să le depășească odată pentru totdeauna.

Acesta este motivul pentru care ar fi bine să se concentreze și să facă un efort. Acum, regina exaltată care este Luna, stăpâna principală a Taurului, va fi într-o poziție bună, care îi favorizează.

Venus, cealaltă stăpână, tradițională, susținută de Uranus însă, nu le va permite să se simtă ca un rege. Și cu toate acestea, ca să fiu sinceră, acest lucru se va petrece întotdeauna, deoarece vor fi cu ochii pe atenți, la fiecare mișcare.

Este puțin probabil ca în această perioadă să existe rearanjamente astrale deosebit de importante, dar ar trebui să fie pregătiți pentru orice.

Încă o dată, să înceapă cu ei înainte de a încerca să influențeze pe altcineva sau să schimbe circumstanțele în avantajul lor. În stadiul actual, direcția este mai importantă decât intensitatea cu care se deplasează.

Din perspectiv financiară, ianuarie le va permite să recupereze multe lucruri. Cu atât mai mult, cu toate acestea, vor putea să facă un plan bine gândit, care le va oferi posibilitatea de a-și mări veniturile.

Dacă lucrează pentru ei, să facă un efort pentru a-și stăpâni emoțiile. În ciuda faptului că această perioadă poate fi, pe bună dreptate, bună, dacă lucrurile nu stau așa, înseamnă că undeva greșesc, iar rezultatele sunt cele care sunt cu consecințele cele mai imprevizibile.

Pe de altă parte, cu siguranță nu trebuie să ia lucrurile în tragic, mai ales că trebuie să găsească soluții. Când vine vorba despre Taurii care nu au propria lor afacere, aceștia se vor simți mult mai liberi, deloc constrânși de ce vor șefii sau patronii.

Dar vor avea și mai puține oportunități decât Taurii care sunt proprii șefi. Dacă vorbim despre competență, luna aceasta pot atinge superlativul.

Nu trebuie decât să învețe să gândească in extenso pentru a avea imaginea generală și absolut independentă. Este mai bine să salveze chiar și mai puțin decât nimic, mai ales că timpul din această etapă se va dovedi complet inutil pentru ei. Știu că dacă nu se grăbesc, succesul va veni cu siguranță la ei.

Ianuarie va fi o lună mai specială și dinamică pentru Tauri. Sunt în căutarea a ceva sau a mai mult, dar va fi de ajuns pentru ei, cât au, credeți-mă. În cercul familiei, probabil că vor trebui să rezolve câteva chestiuni conceptuale.

Este puțin probabil să fie probleme lor și dacă nu sunt ale lor, atunci ale cui să fie? Vor vedea. Momentele vor fi un test special sau chiar o întărire, ceva ce trebuie să îi facă să devină mai puternici.

Pentru unii Tauri, ianuarie s-ar putea dovedi o lună deosebit de importantă din această privință. Astfel, oamenii se vor familiariza, probabil, cu o responsabilitate reală și vor putea simți corespondența dintre o alegere și consecințele ei, încă de la început.

Dar nu vă fie teamă, astrele vorbesc despre o situație generală bună. Asta este, există o șansă nu numai de a găsi ceva a lor semnificativ, ci și de a se lupta pentru încrederea lor.

Sigur acum, nu ar trebui să fie deosebit de categorici, mai ales că, din pricina poziției nefavorabile a lui Venus, nu se pot juca așa cum vor ei, în acest moment. Cu toate acestea, alegerile pe care le vor face depind numai și numai de ei. Șanse vor fi, de ei depinde ce fac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top