Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018 Minerva Balanță - Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018

Horoscop 2018 Minerva Balanță – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Balanță – Anul trecut nu a fost un an ușor și nici de succes. Tendinţa este ca starea de fapt să se continue şi în acest an. Cariera poate marca reuşite mai ales după 8 noiembrie. În 2018, accentul se va deplasa de la prietenii, la crearea de rețele şi de activități de grup.

Scriitori, cei care lucrează în domeniul comunicării și în marketing, vor avea un an excepțional. La fel, elevii și profesorii. Elevii de liceu și profesorii lor vor avea un an mai ușor decât studenții. Abilităţile de comunicare, deja puternice, sunt apreciate peste tot.

Îşi vor atinge obiectivele cu puțin efort, dar cu stres şi oboseală, însă aceasta este situaţia. Nu se vor putea sustrage, iar când Jupiter se va muta în Leu, la sfârşitul lunii iulie, ușurința și armonia vor crește direct proproţional, vor naviga spre a-şi atinge scopurile, în ape calme cu vânt bun la pupa.

  • Stăpâna semnului – Venus
  • Culoarea specifică – galben, purpuriu închis, verde, verde-bleu
  • Metalul caracteristic – cupru
  • Cristalele semnului – Acvamarin, Amazonit, Aventurin, Carneol, Citrin, Cristal de stâncă, Cuarţ roz, Jad, Lapis Lazuli, Malahit, Opal, Piatra lunii, Piatra sângelui.

Horoscop 2018 Minerva Balanță – Oportunităţile

Horoscop 2018 – Alege altă zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Toți ochii au fost pe nativii Balanţă din 10 octombrie 2017, când Jupiter le-a părăsit semnul ca să intre în casa câştigurilor provenite din munca proprie, Casa a 2-a. În primele șase luni ale anului 2018 este clar ce presiune va fi pe ei pentru a-şi atinge scopurile propuse.

Pentru cei angajaţi, problemele şefului a făcut ca nativii Balanţă să preia sarcinile acestuia şi să se trezească, peste noapte, în fruntea colectivului din care până nu demult făceau parte.

În cazul în care se vor muta la un nou loc de muncă, vor trage din greu încearcând să-şi dovedească valoarea, se vor sincroniza destul de greu pentru a promova sau vor trage cu toate puterile pentru a face din propria afacere un succes financiar.

În orice caz, placa succesului va prinde să se rotească ameţitor, de la recunoaştere la recompensă, undeva în primăvară şi va culmina în august, care este una din lunile suprinzătoare ale lui 2018 pentru nativii Balanţă.

Aceștia trebuie să se aştepte la un impuls extraordinar, precum și la o schimbare satisfăcătoare în rutina de zi cu zi , când îşi vor angaja un asistent care să îi ajute în munca zilnică. Mai puțin dramatice dar păstrând miza faimei, ar putea fi zilele de 6 februarie şi de 18 august, care ar putea să le aducă recunoaşterea şi satisfacţia pentru munca lor.

Nu ar trebui să fie surprinşi dacă îşi vor dori să iasă cu prietenii cu care nu s-a mai văzut de ceva vreme după 16 august, când este timpul pentru ei să se distreze și să împărtășească amintirile din vremurile bune. Balanţele care au lucrat de acasă, se vor bucura de o noapte fantastică pe 24 august sau măcar ar trebui.

Dacă se pot sustrage câteva zile de la muncă, i-aş sfătui să-şi rezerve o casă de vacanță sau o cabană unde să meargă cu prietenii pe 18 august, când vor avea parte de una dintre cele mai fericite momente ale anului. La fel poate fi şi ziua de 25 septembrie, când pot repeta figura.

O vor lăsa mai moale când Jupiter va intra în domiciliu pe 8 noiembrie şi când cred că vor opta pentru activităţi de natură socială sau să nu se întâlnească cu prietenii. Cu toate acestea, vor relua legatura cu vechii prieteni undeva după mijlocul lunii februarie 2019 .

Horoscop 2018 Minerva Balanță – Provocările

În 2018, situația lor financiară se va îmbunătăți remarcabil. De ce? În Casa a 2-a a veniturilor provenite din muncă proprie este Jupiter care a intrat acolo pe 1o octombrie 2017 şi unde va sta pe 8 noiembrie 2018.

Dacă au fost cheltuitori şi nu le-a păsat de banii din conturi dar şi-au dorit mai mult decât le-a permis plapuma, Jupiter le va servi o lecţie dură de viaţă, vis-a-vis de economiile din muncă proprie şi de administrarea fondurilor de care dispun. Este o lecţie de viaţa pe care vor trebui să şi-o însuşească alături de unii Vărsători.

Volens-nolens îşi vor crea un buget, vor refinanţa sau restructura unele credite, vor anula unele carduri şi vor începe să-şi facă planuri cum să aducă cât mai multe venituri în casă. Fluxul numerar va fi destul de redus, aşa că obiectele adunate cu gândul de a fi aruncate vor fi reciclate şi refolosite pentru alte lucruri. Posibil ca multe lucruri la care au renunţat să le scoata la vânzare on line şi să obţină profit când se aşteaptă mai puţin, transformându-se în obiecte de utilitate imediată sau pur decorativă.

Marte în Casa 4-a, a familiei, îi va forța să vorbească, să strige, să bată din picior și să se afirme, mai ales că el este în cădere, cum spunem noi astrologii, debilitat, şi nu se simte deloc bine în această poziţie şi atunci le transformă pe echilibratele Balanţe în adevăraţi războinici. Şi cum de ceea ce le este frică nu scapă, să nu uite de prezenţa lui Saturn şi a lui Pluto în Casa a 4-a, a familiei, care le vor obliga să fie strânse la pungă.

Va fi o primăvară între două ape! Deci îl vor talona strâns pe Marte şi multe din acţiunile nativilor Balanţă vor avea fie un demaraj greu, aparent fără suflu, fie nu vor fi demarate decât în a doua parte a anului, urmând ca pe parcurs să recâştige din atuuri.

Deci, atenţie, cei doi malefici vor retrograda în aceeaşi perioadă. Afirmare mai puţină şi mai puţini bani, vor trebui să-și planifice foarte bine viaţa în timpul acestei perioade de patru luni. Din iulie se vor transforma în câştigători, banii vor reveni în buzunarele şi conturile lor, dar până atunci, Saturn le va face viaţa grea şi îi va obliga să-şi regândească modul de a-şi administra finanţele.

Horoscop 2018 Minerva Balanță Dragoste și relații

Dragostea şi romantismul sunt întotdeauna importante pentru Balanţe, dar cu Uranus în Casa a 7-a, până pe 15 aprilie 2018, se anunţă un debut dinamic şi provocator.

La fel de importante se vor dovedi prieteniile și activitățile de grup. Uranus în Casa a 7-a este un semnal de atenţionare, în sensul că atunci când vor afişa un anumit grad de mulţumire vis-a-vis de statutul social şi lumea va crede că totul este bine, ar putea să se confrunte cu surpriza de a se simţi prizonieri în relaţie.

O roată bine unsă nu are nevoie să fie gresată perpetuu. Mariajul nu va fi o opţiune pentru ele, în schimb vor avea din belșug baftă de relaţii amoroase în afara căsătoriei, în special bărbaţii. Numai că relaţiile pasagere sunt, în general, instabile; ele vin şi se duc, încep deodată şi se termină dintr-odată.

Pentru cei singuri este o cale de a experimenta şi de a învăţa despre dragoste prin încercări și greşeli. În acelaşi timp, există o nevoie interioară, constantă, pentru schimbare şi libertate.

De aceea, eu, totuşi, mă aştept să nu se implice prea serios în vreo relaţia în 2018. În schimb, prieteniile platonice vor curge, ca să spun aşa, mai ales după 8 noiembrie, când Jupiter va intra în domiciliu, în Casa a 3-a, a comunicării, a comunităţii în care trăiesc şi a fraţilor unde va rămâne tot anul.

Cercul social se va extinde, vor intra în viaţa lor prieteni noi şi importanţi, care vin dintr-un alt mediu decât al lor şi asta le va aduce numeroase beneficii. În astrologie, noţiunea de prietenie este definită în două moduri: unu, el sau ea să aibă o mentalitate similară şi unitate de gândire asemănătoare nativilor unui semn şi, doi, să fie persoanele care sprijină manifestarea cele mai mari speranțe și dorințe ale acestora.

Acestea sunt tipurile de prietenii pe care nativii Balanţă le vor atrage în 2018 și vor fi o binecuvântare pentru ei. Multe dintre ele vor fi întâlnite în cartier probabil, vecini pe care nu i-au cunoscut înainte, altele se vor regăsi în mediile pe care le frecventează, altele la școală sau la un seminar de cunoaştere, indiferent de domeniu, sau de dezvoltare spirituală. Alte prietenii se pot lega pe Internet, la un cenaclu sau pe stradă pur şi simplu.

Spre sfârşitul anului, Marte conjunct cu Luna Neagră sunt în semnul Vărsătorului, aspect zgândărit şi de Uranus care tocmai ce a trecut din Casa a 7-a în Casa a 8-a a intimităţii.

Prieteniile și mariajul vor intra în conflict iar nativii Balanţă se vor simţi sfâşiaţi între datoria faţă de prieteni, ceea ce le-ar putea distrage atenția de la îndatoririle pe care le implică familia, şi datoria faţă de familie. pe care nu vor ştii cum să le gestioneze. Tensiunile dintre cele două domenii este evidentă. Vor prieteni dar doresc de asemenea şi căldura familiei, aşa că vor trebui să echilibreze cele două impulsuri.

Poate că, pentru cei singuri, împlinirea prin căsătorie nu este propice anul acesta şi totuşi vor fi multe oportunități care să îi împingă în această direcţie. Poate fi doar o impresie, dar la fel de bine, poate fi vorba despre ceva real pe care mulţi dintre ei îl ignoră.

Elementul apă este unul dintre cele mai puternice elemente în 2018 şi cu toate acestea puţine trigoane, apecte benefice, se vor forma în acest element, iar atunci când se vor forma vor avea o durată de la o lună la câteva zile şi îl vor implica pe Uranus din Casa căsătoriei.

Ele aduc fericire în dragoste dar pentru foarte scurt timp. Cei căsătoriţi ar trebui să fie mai implicaţi în căsătorie, deoarece, în cazul în care îşi doresc un copil, este o perioadă numai bună pentru conceperea unuia. Cei aflaţi la o a doua sau a treia căsătorie ar putea parcurge o perioadă de criză.

Mariajul este testat dur şi este posibil ca oricât de mult s-ar iubi cei doi parteneri, mariajul să nu reziste. Celor care doresc să se recăsătorească le-aş sugera ceva mai multă răbdare. Precauția în relații mi se pare justificată, dar imprevizibilitatea şi impulsivitatea, nu.

Copiii de vârsta căsătoriei au aspecte bune pentru mariaj și o dragoste pe măsură, în schimb nepoții au nevoie de răbdare. Nepoții căsătoriţi vor parcurge o criză a mariajului.

Acolo unde există un singur părinte, acesta ar putea fi implicat într-o relație serioasă dar căsătoria să nu se poată realiza fie datorită încăpăţânării copiiilor, fie datorită altor factori independenţi de voinţa lor.

Pe de altă parte, nativii Balanţă îşi exprima adevăratul lor geniu în dragoste. Nu puteţi găsi un partener mai romantic, mai seducător sau mai corect, decât o Balanţă. Dacă există un lucru în stare să distrugă o relație de dragoste a unei Balanţe, acela este dezechilibrul dintre cel iubit și cel care iubeşte.

În cazul în care una dintre părți dă prea mult sau cere prea mult, se creează automat tensiuni şi ele pot răbufni dintr-un moment în altul, iar Balanţele sunt foarte atente la asta.

Chiar dacă ele ar putea cere mai mult, nu vor da, însă, niciodată mai puțin. Dacă iubiţi o Balanţă, atunci să vă asiguraţi şi că vă păstrați aura de romantism şi dragoste de viață. Subtilitățile sunt foarte importante pentru o Balanţă.

Ca parteneri, Balanţele pot fi agresive și chiar încearcă să-şi impună punctul de vedere iar ele știu că acestea sunt calitățile lor importante. De aceea îşi caută parteneri asupra cărora să-şi poată exercita forţa de persuasiune. Şi chiar dacă sunt agresive, această agresivitate se exprimă, întotdeauna, într-un mod subtil și fermecător!

2018 va începe cu o notă mai reţinută, atipică prietenoasei și sociabilei Venus (stăpâna semnului Balanţă), aflată în Casa a 4-a a familiei, dar în Capricorn. Valori care ţin de noţiunea de familie şi de cămin vor fi reexaminate și de asemenea, importanța în ceea ce privește viața de familie.

Casa a 4-a vorbeşte despre trecut, despre copilărie, despre felul în care am fost iubiţi şi acceptaţi şi ce a modelat persoana care suntem, care este temelia noastră. Au trecut cu vederea importanța acestor lucruri în viața lor? Dacă da şi vor recunoaşte asta deschis, vor găsi, literalmente, drumul spre înapoi, dacă nu, vor dori să schimbe ceva dar nu ştiu ce anume vor să schimbe.

Februarie, precum şi perioada martie –iunie, este propice iubirii pentru cei singuri, când ar putea întâlni partenerul mult dorit. Pentru cei căsătoriţi, viaţa de familie va avea prioritate în primele trei luni ale anului. La început de toamnă, iubirea începe să devină realitate. Viaţa în doi va cunoaşte o evoluție interesantă şi le va oferi o mulțime de lucruri pe care le aşteaptă cu nerăbdare încă de acum doi ani.

Horoscop 2018 Minerva Balanță Financiar şi carieră

În domeniul financiar, nativii Balanţă pot părea frivoli și ilogici şi asta pentru că Balanţele par a fi mai preocupate să câștige bani pentru alții decât pentru ei înșiși . Dar există o logică în toată această atitudine financiară. Balanţele stiu că totul și toate în lumea asta sunt inter-conectate și că este imposibil să ajuţi o altă persoană să prospere fără a prospera tu însăţi.

Deoarece creșterea veniturilor și poziția partenerul lor tind să consolideze relația lor, nativii Balanţă vor alege să facă acest lucru. Ce poate fi mai distractiv pentru ei decât a construi o relație din punct de vedere financiar? Şi cu toate acestea, veți găsi foarte rar un nativ Balanţă care să se îmbogăţească pe spatele altcuiva.

Apoi, semnul în care cade Casa a 2-a este al Scorpionului, ceea ce oferă nativilor Balanţă o perspectivă neobișnuită în problemele financiare precum și puterea să se concentreze pe aspectul financiar într-un mod mascat într-o aparentă indiferență.

De fapt, multe alte semne vin la Balanţă pentru o consultanță financiară sau de orientare în domeniu. În concluzie, recompensele financiare vor veni doar prin muncă asiduă. Se recomandă să abordeze, cu precauţie, chestiunea finanțelor, cel puţin în prima jumătate a anului.

Harul care le-a fost dat acestora de către astre este cel al socializării, ei investind, de multe ori, sume mari de bani în producţia de teleziune sau de film, în producţia de divertisment sau în organizarea de evenimente sociale. Le place, de asemenea, să îi ajute pe cei aflaţi în suferinţă sau atunci când au nevoie, şi prin aceasta ies în evidenţă.

Sunt genul de oameni care se împrumută de la alţii ca să poată ajuta acolo unde este nevoie. Şi cu toate acestea sunt foarte atenţi să-şi plătească datoriile și nu le place să li se amintească de zece ori lucrul acesta.

Public, nativii Balanţă sunt cei care protejează, cei care fac totul într-un echilibru demn de analizat. Prietenii și cunoștințele sunt familia lor și dacă se întâmplă să aibă putere politică sau administrativă, îşi vor exercita această putere în mod parental. În calitate de şefi au un aer patern sau matern.

Pe Casa a 10-a, a puterii, au semnul Rac şi implicit cu Luna ca stăpână a acestuia. Acţiunile lor vor avea întotdeauna ceva parental, în modul de a se comporta cu ceilalţi. Luna este, de departe, cel mai rapid astru dar şi cel mai schimbător. Este singura dintre planete care străbate întregul zodiac lună de lună.

Acest lucru este un element important pentru modul în care Balanţele îşi construiesc cariera şi, la nevoie, îşi maximizează potențialul în carieră, pentru că Luna este planeta care stăpâneşte emoţiile, starea de spirit şi sentimente. De aceea ele au nevoie de o profesie în care emoțiile şi libertatea de exprimare să predomine şi tot de aceea, mulţi nativi Balanţă sunt implicați în artele creative –pictură, scriitură, artă interpretativă ş.a.

Ambițiile trecătoare și dispoziţiile schimbătoare sunt direct legate de la fel de schimbătoarea Lună. Nu întâmplător am spus, undeva mai sus, că ei au tendinţa de a exercita puterea în funcție de starea de spirit.

Una din regulile Lunii este impactul asupra maselor şi de aceea scopul primordial al nativilor Balanţă este de a realiza o fuziune în masă asociată cu aprecierea și popularitatea.

Balanţele care ating faima îşi cultivă publicul aşa cum o persoană oarecare îşi cultivă dragostea pentru omul iubit sau pentru un prieten; pe deoparte pot fi foarte flexibile și adesea, capricioase, iar pe de alta pot atinge excelenţa în cele mai nebănuite moduri. Nu sunt blocate într-o atitudine sau într-o anumită manieră atunci când acţionează.

Neptun în Casa a 6-a, a muncii şi a sănătăţii, sugerează o mare susţinere pentru Balanţele implicate în terapii alternative sau muncă de birou, dar o muncă totuşi creativă, poate face uneori sa se simtă înclinate să dea lecţii sau să pară că trăiesc în alt timp, în alt ev. Au posibilitatea să-şi îmbunătățească cariera? Cu siguranţă da, mai ales dacă sunt dispuse să facă eforturi în acest sens sau să îşi ia un soi de marjă interioară care să le ajute să-şi atingă scopurile.

Horoscop 2018 Minerva Balanță Ce ar trebui să…

Cariera și prietenii vor fi domeniile cărora merită să le dea atenţie în acest an. Saturn în Scorpion indică faptul că au nevoie de o restructurare, o rearanjare, o regândire din punct de vedere a filosofiei de viață. Oamenii nu mai acordă o atenție adecvată problemelor filosofice și iată că primii supuși acestui proces de reconversie astrală sunt nativii Balanță. Acum, cei mai mulți oameni nu acordă o atenție adecvată la problemele filosofice.

Filosofia modelează o persoană din perspectiva omenirii, iar acest punct de vedere a lumii modelează realitatea psihologică în care locuim, care, la rândul ei este formată de evenimente fizice și fericire personală. Două persoane cu filosofii de viaţă diferite vor vedea același eveniment din două unghiuri diferite: unul pașnic și de conținut, celălalt ca pe un vacarm. Viziunea asupra lumii sunt forme de interpretare a evenimentelor. Deci , acum , există premizele pentru unele căutări şi introspecţii de natură filosofică. O mare parte din nefericirea din trecut a devenit în cele din urmă, din punct de vedere filosofic, o falsă realitate și o interpretare la fel de falsă ca şi ea.

Toate aceste interpretări şi reveniri sunt pentru ca nativii Balanţă să-şi reconsidere poziţia faţă de Trecut şi diverse sisteme filosofice le vor fi la-ndemână ca să analizeze şi să se analizeze pe sine. Le vor studia, le vor testa și vor lua ceea ce li se potriveşte cel mai bine.

Scopul nu este de a stăpâni un sistem specific, ci de a dezvolta o viziune personală asupra lumii, asupra a ceea ce este adevărat, frumos și funcțional şi care duce la fericirea dorită dar şi la responsabilizarea personală. Poate fi o muncă grea, dar dacă vor executa ca la carte vor ştii să pună în valoare şi propriile investiții .

Horoscop 2018 Minerva Balanță Sănătate

Cu excepția lui Jupiter, fiecare planetă pe termen lung face aspecte armonioase cu Balanța. Și după 8 noiembrie, chiar și Jupiter se va alinia armonios. Acestea sunt, în general, aspecte extraordinar de bune pentru sănătate. Mai mult, în casa a 6-a a sănătății este Neptun şi deci vorbim despre o casă afectată în 2018 și vor fi nevoiți să acorde o atenție mai mare acestui domeniu.

Atunci când aspectele sunt stresante, sănătatea se deteriorează iar când acestea se disipează, sănătate revine la normal. Așa cum am mai spus, elementul natal Aer este cel mai puternic element în anul care vine, iar puterea aerului îi stimulează intelectul amplificându-le puterea mentală, ceea ce este un lucru bun.

Dar nici hiperstimularea nu este bună, deoarece le crează stări de anxietate datorate nerăbdării şi cascadei de idei pe care le au dar nu ştiu cum să le ordoneze.

Pe de altă parte, acest lucru ar putea duce la insomnie sau alte boli, cauzate de nivelul scăzut de energie care trebuie să susţină şi alte procese fiziologice ale organismului. Deci, nu le strică să învețe să-şi folosească mintea chiar şi atunci când se odihnesc, prin exerciţii care să le amplifice gradul de conștientizare a sinelui şi să echilibreze starea interioară cu lumea exterioară.

Gândurile pot veni şi pleca dar nu le aduc şi energie. Desigur că şi această putere ideatic discursivă poate fi o sabie cu două tăișuri. Dacă neglijează legătura cu realitatea, discursul devine negativ, cu un impact dur asupra sănătăţii. Dacă discursul mental este de necontrolat, chiar dacă nu este distructiv, poate submina energia necesară celorlalte sisteme ale organismului. Să comunice prin toate mijloacele şi vor păstra un anumit control asupra acesteia. Neptun, planeta sănătăţii, este în domiciliu în Peşti.

Cu toate acestea, o serie de aspecte bune cum sunt marile trigoane, vin să sprijine sănătatea lor în momente de cumpănă. Neptun guvernează labele picioarelor, deci îşi pot îmbunătăţi sănătatea acordând mai multă atenţie acestora prin masaj limfatic periodic. De reţinut, că Neptun este şi planeta intuiţiei.

După 8 noiembrie, vor fi preocupaţi de sănătatea unui părinte sau a unei persoane care le-au fost alături, la bine şi la rău, dar vor trebui să de atenţie şi durerilor de spate, mai ales ale coloanei vertebrale.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top