Connect with us

Revistateo.ro

Star

Îți mai aduci aminte de Voicu Pânzar? Ce s-a ales de fostul șofer al Monicăi Gabor

Voicu Pânzar, cunoscut publicului drept Ricky, a intrat în atenția publicului în calitate de fotomodel, dar și de șofer al Monicăi Gabor, pe vremea când aceasta era căsătorită cu Irinel Columbeanu, scrie Libertatea.ro.

În 2010, a participat la Mister World, unde a intrat în istorie grație unui interviu în limba engleză în care s-a bâlbâit și a comis mai multe gafe.

„Nu m-am dus la Olimpiada de engleză. Aş fi putut să fac prezentarea în limba română, dar am crezut că aşa dă mai bine. În plus, nici reprezentantul Irlandei, cel care a câştigat titlul, nu şi-a făcut prezentarea în limba engleză”, s-a apărat atunci „Ricky”.

Voicu Pânzar nu mai este acum în lumina reflectoarelor, iar în prezent se ocupă de afacerile socrului său. Voicu Pânzar locuieşte împreună cu soţia lui, Cristina, şi fiica lor, Carla, la Turda.

Fostul şofer a cunoscut-o pe actuala lui soţie, Cristina Gherman (30 de ani), cu ani în urmă, pe vremea când erau colegi de şcoală. Înainte ca Ricky să vină la Bucureşti, cei doi au fost iubiţi.

Apropiaţii au spus că ei s-au despărţit o perioadă, cât el a locuit în Capitală, iar după ce a revenit spăsit în Turda, Ricky s-a întors la Cristina.

Cristina este o fata blondă, modestă şi fără pretenţii, născută şi crescută în Turda.Este departe de a fi fashion-icon şi nici nu se încadrează în tiparele frumuseţilor de podium, dar are o mare calitate: este extrem de bogată.

Este singura fiică a afaceristului Miron Gherman, cunoscut de toţi turdenii, are două facultăţi absolvite, dar care-i folosesc doar pentru palmares, deoarece acum singura preocupare a tinerei este cea de mamă şi de soţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top