Connect with us

Revistateo.ro

Star

Anunțul trist făcut de Sofia Vicoveanca

Sărbătorile nu sunt unele fericite pentru toată lumea. Una dintre marile figuri ale muzicii populare românești, Sofia Vicoveanca, a declarat că a avut parte de sărbători de iarnă întristate.

Artista nu a petrecut alături de cei dragi, așa cum mulți români au făcut-o de Crăciun și de Revelion, ci a cântat prin toată țara ca să uite de necazuri.

„Eu am cântat în noaptea de Revelion. Am cântat chiar şi de Crăciun. Nu mi-am făcut bradul. Anul ăsta nu au fost mulţi colindători şi pot spune că asta m-a întristat. Îmi doresc ca anul 2018 să aducă înţelegere tuturor.

Am fost la un cămin, dar şi la un orfelinat. Am încercat să ajut cât am putut! (…) Parcă nu ne mai suportăm, iar asta e atât de trist. Îi putem ajuta pe cei aflaţi în nevoie, deoarece un sfat sau o vorbă bună pot însemna atât de mult”, a declarat Vicoveanca la un post tv.

CITESTE SI: Sofia Vicoveanca, mesaj de ramas bun pentru Ileana Ciuculete

Mioara Velicu, detalii nestiute despre Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete

Boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu mai face o victimă: „Am acceptat să vorbesc despre această problemă”

Gabriela Cristea, dezvăluiri în premieră despre ce a pățit după ce a născut. De ce nu și-a putut alăpta fetița

Kamara și soția sa, în prag de divorț. Prima declarație despre despărțire

Mioara Velicu, la TEO LIVE: „Este o mare durere in suflete noastre”- In memoriam Ileana Ciuculete

Sofia Vicoveanca, mărturisiri emoționante despre fostul ei soț

Sofia Vicoveanca a avut parte de momente pe care doar cei care stiu ce e suferinta le inteleg. Doamna muzicii populare romanesti a povestit cum comunica cu sotul ei decedat de 15 ani. Privighetoarea muzicii traditionale, vaduva de 15 ani, sustine ca merge des la mormantul sotului ei, pe care nu il va putea uita niciodata.

“Sunt vaduva de 15 ani, de Craciun o sa merg la mormantul sotului meu, ca sa-i aprind o lumanare si sa-i pun flori. Pomenire nu ii fac acum pentru ca la noi se face doar in anumiti ani.

Atunci cand ma duc la mormant nu vorbesc cu el pentru ca se spune in popor ca sufletul lui s-a inaltat la cer si trebuie lasat in pace”, a marturisit Vicoveanca la Gala premiilor Antena Stars.

“Victor a venit in delegatie la Suceava si s-a imprietenit cu colegii mei de la “Ciprian Porumbescu”. Ne-am cunoscut, apoi s-a tinut de mine. Mi-a fost un prieten adevarat!

Mi-a dirijat lectura si am invatat de la el cum se pot citi mai multe carti deodata. Eu am fost omul cu traista-n bat! El era noaptea la redactie, iar ziua statea cu baiatul nostru. Cred ca am simtit ca vom face casa impreuna de la inceput”, a mai marturisit Sofia.

Sofia Vicoveanca este una din cele mai iubite artiste de muzica populara romaneasca. Artista este o renumita interpreta romana de muzica specifica zonei Bucovina, poeta si actrita de film.

Printre cele mai cunoscute melodii se numara “Pe sub deal, pe sub padure”, “Inima, pamant glodos”, “Bucovina, mandra floare” sau “Bat pamantul fara mila”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top