Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 8 septembrie

Stiri

Horoscop 8 septembrie

Horoscop 8 septembrie

BERBEC
Aprecierile care vin de la ceilalti te stimuleaza sa dai ce ai mai bun in tine, pentru ca e o placere sa te dedici unor oameni care au incredere in tine. Toti te privesc ca pe eroul zilei, ca pe cea mai potrivita persoana in situatia de fata, de care depinde solutionarea cu brio a unui moment dificil. Tu detii toate resursele unui succes deplin, deci incarca-te cu laudele si incurajarile lor, pentru ca asa iti vei extrage energia necesara victoriei finale. Lasa modestia la o parte, fa un pas in fata si spune ca tu esti cel care stie cel mai bine ce e de facut. Nu-i vei dezamagi; dimpotriva!

TAUR
Dragostea te face sa visezi frumos, pana departe, de parca ai avea convingerea din ce in ce mai puternica asupra unui viitor sigur si solid alaturi de persoana iubita. Si aceasta vine cu promisiuni si angajamente credibile, si tu esti pregatit sa-ti asumi responsabilitati de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discutiile voastre despre o posibila casatorie, despre o relatie de durata sau despre intemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri impreuna, convinsi fiind, amandoi, ca ceea ce planificati acum va deveni foarte curand realitate.

GEMENI
Un final de drum demult anuntat se materializeaza astazi si, pe moment, te lasa fara directie. Nu privi acest sfarsit ca pe un esec, ci e o ocazie buna de a lua o pauza si a te detasa de toate, ca, mai apoi, sa gandesti o strategie noua. Nu iti ies toate lucrurile asa cum ai spera, mai dai piept si cu piedici, dar din toate ai ceva de invatat. Cel mai mult regreti faptul ca cineva ti-a atras atentia ca se apropie acest moment, dar nu ai tinut cont de avertismente, ca eventual sa iei masuri din timp. Acum e prea tarziu sa mai schimbi directia, poti sa pui doar punct. Si de la capat!

RAC
Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ti potoleasca furtuna de emotii si ganduri care te-a coplesit. Te afli in fata unui eveniment care genereaza o stare psihica greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrarii in scena. Cum singur nu gasesti carligul de care sa te agati pentru a te relaxa cat de cat, profita de prezenta unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoala, cu ton scazut si linistitor, cu atitudinea lor detasata de orice, te pot ajuta si pe tine sa revii la o stare mai buna, tinand in frau emotiile negative scapate de sub control: teama, panica, anxietatea.

LEU
Te simti ciudat in pielea ta, avand mereu impresia ca cei din jur te privesc cu ostilitate si nu au incredere in tine. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ceea ce simti e doar o reflectare a parerii pe care o ai despre tine insuti in acest moment. Nu ceilalti iti gasesc atatea defecte, nu ceilalti te judeca atat de aspru, ci tu, singur, iti iei pe umeri o vina care nici macar nu te reprezinta. Suferi de o usoara manie a persecutiei, avand mereu senzatia ca cineva te pandeste din umbra doar ca sa te critice, dar nimeni nu are nimic cu tine. Esti nemultumit de propria ta persoana, pentru ca te privesti printr-o oglinda deformata: vezi orice punct slab ca pe un dezastru!

FECIOARA
Prieteniile nu tin o viata, din pacate, si acelasi lucru descoperi si azi pe pielea ta, deoarece esti in fata unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o luna, dar trece, pentru ca un prieten face o eroare colosala fata de tine si e greu de crezut ca i-o ierti atat de usor. Numai de tine depinde daca poti trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune in balanta la modul cel mai serios daca eroarea sa e pardonabila sau mai faci si de data aceasta concesii? A trage iar si iar de o relatie doar din lipsa de altceva mai bun nu e in beneficiul nimanui, deci gandeste-te bine daca mai merita sacrificii.

BALANTA
Te-ai putut baza o perioada pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup si suflet la unul din planurile care te preocupa, dar iata ca orice relatie ajunge, totusi, si la un sfarsit. E vremea sa pui punct acestei asocieri din care ai avut si tu multe de castigat si de invatat, dar de acum fiecare merge pe drumul sau, privind cu recunostinta la ceea ce ati construit impreuna. Nimic nu e vesnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice forma ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai facut parte, de aceea azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la cineva care ti-a stat, o perioada, alaturi cu sinceritate si dorinta de a te ajuta. Probabil iti va lipsi, dar trebuie sa te descurci si singur.

SCORPION
Vestile care vin de departe suna excelent, incat simti nevoia sa sarbatoresti evenimentul. Poate auzi despre viitoare casatorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunta musafiri bineveniti de la oarecare distanta. Si calatoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare iesi oriunde vezi cu ochii. Aduna-ti familia sau prietenii si plimba-te prin imprejurimi, mai ales daca vremea de afara te inspira la excursii. Nu acasa, ci undeva in afara ei vei gasi azi cele mai bune motive de sarbatorit!

SAGETATOR
O binefacatoare gura de aer proaspat apare datorita unei sume de bani care intra azi in posesia ta. Parca te mai linistesti si tu, scapi de un stres care te apasa pe suflet, si chiar ai curajul sa faci planuri cu acei bani, pentru ca vin exact cand aveai mai mare nevoie de ei. Fii totusi cumpatat in administrarea banilor, pentru ca ai de ales intre a-i canalizezi pe toti intr-o singura directie sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cantareste atent incotro e mai bine sa investesti acum acesti bani.

CAPRICORN
Contactul cu reprezentantii puterii (cu un parinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un sef aspru) este dificil si iti da numai motive de nemultumire de cate ori te adresezi lor. Bati cu oarecare smerenie si teama la poarta lor, ca la un for suprem de la care astepti un raspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine in forma pe care ai fi sperat-o. Esti dezamagit, avand impresia ca nu ai nici un drept, ci numai obligatii, dar, de data aceasta, trebuie sa te supui lor umil, daca vrei sa obtii totusi ceea ce astepti de la acestia. Au niste conditii mai dure, pe care trebuie sa le respecti, altfel, in loc de un raspuns favorabil, vei primi o usa trantita in nas

VARSATOR
Vestile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parca ai afla ca s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au ingrijorat in ultima perioada si pentru care ar fui trebuit sa te deplasezi personal la fata locului. Nici nu mai e nevoie sa pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, in alta localitate, semn ca orice problema poate fi rezolvata si prin telefon. Tot de departe se pot ivi azi si sume de bani, exact cand aveai mai mare nevoie, bani pe care deja ii aranjezi pe caprarii ca sa fii sigur ca ai acoperit cele mai importante plati ale acestei perioade.

PESTI
Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit si neconstructiv in care lucrezi. Ai alaturi doar colegi negativisti, nepriceputi, nemultumiti, plangaciosi, persoane care vad numai pericole la tot pasul. Cum sa inaintezi cand ei te trag permanent inapoi cu teama de a nu gresi, cu refuzuri incapatanate, cu critica mai mult sau mai putin meritate. Nimic nu merge, si daca mai ai si nenorocul unui sef la fel de dificil si de obositor, nu se poate vorbi de rezultate promitatoare la serviciu. Te intorci acasa extenuat din cauza efortului imens de a-i convinge sa duceti totusi la capat ce ati inceput. Dar e in zadar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top