Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 6 ianuarie 2018. Ce se întâmplă cu Gemenii și Racii

Citește sfatul zilei de 6 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale zilei de sâmbătă, 6 ianuarie, pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 6 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ceva îți spune să te oprești în acest punct, să nu riști mai mult decât ai făcut-o până acum. Poate că este o decizie înțeleaptă și ar trebui să ții cont de ea. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Porți o discuție serioasă cu un superior, chiar dacă ți-ai planificat o sâmbătă liniștită. Niciodată nu ai de unde să știi care sunt surprizele pe care ți le oferă viața. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Fii foarte atent la propunerile care ți se fac azi. Ai ocazia să îți schimbi complet viața, să câștigi și mai mulți bani, să te împrietenești cu oameni care merită toată atenția ta. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC – Ai ceva bani la dispoziție, așa că profită de suma alocată investițiilor mici, dar care îți fac bucurii atât de mare. Pune-te pe treabă. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU – O nouă iubire apare în calea ta și realizezi că nimic nu este imposibil. Continuă să te bucuri de viață așa cum știi cel mai bine. Nu îți reproșa nimic și nu te mai frământa pentru eșecurile amoroase din trecut. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Cele 4 zodii care fac bani din piatră seacă luna asta

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

FECIOARĂ – E momentul să te distrezi, să le faci vizite prietenilor tăi, să te bucuri de viață. Lasă orice teamă, orice regret în urmă și alocă-ți timp doar pentru tine. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ – Ești puțin supărat pe reacțiile pe care le primești din partea prietenilor. Este cazul să faci pace cu tine însuți înainte de a te răzbuna pe cei din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION – Trebuie să îți schimbi strategia, să faci lucruri pe care altădată le gândeai sau le făceai altfel. E timpul pentru o schimbare radicală. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Ocupă-te de lucrurile casnice, de tot ce ți-a rămas restanță în ultima vreme. Trebuie să faci eforturi semnificative să te bucuri de comoditate și confort în locuința ta. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN – Se apropie un eveniment de care este bine să ții cont. Bucură-te de momentele frumoase dinaintea marii schimbări care, vrei, nu vrei, va avea loc în viața ta. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR – Te simți blocat într-o zonă emoțională complicată. Vrei și nu vrei să te dedici anumitor persoane. E greu de zis care e varianta cea mai bună. Poate doar dacă încerci îți vei da seama ce vrei cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 7.

PEȘTI – Lucrurile frumoase se termină pentru a face loc unor experiențe și mai entuziasmante, și mai îmbucurătoare în viața ta. Pregătește-te psihic pentru o nouă perioadă frumoasă din viața ta. Lucrurile bune vin abia de acum, cu adevărat! Numărul norocos al zilei: 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top