Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - VĂRSĂTOR. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Vărsător, în luna februarie.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR. Este posibil acum chiar să își extindă orizonturile deplasându-se în afara zonei lor de confort. A fost o perioadă extraordinară de aprofundări interioare și exterioare pentru ei. Dacă au şi alte intenții pe care le-au tot amânat din varii considerente, acum este momentul să le materializeze pentru a nu rămâne cu regrete.

În ceea ce privește dragostea, restul lunii va fi destul de obișnuită și fără probleme. Din fericire, vor fi destul de ocupaţi şi nici măcar nu o vor realiza. Sunt persoane imprevizibile, greu de strunit. Uneori se lucrează uşor cu ei, alteori lucrurile sau cadrul trebuie creat de asemenea măsură încât să le dea certitudinea că sunt preţuiţi pentru ceea ce fac.

Afectiv traversează o perioadă în care sunt foarte legaţi de familie, de parteneri şi de copii, de părinţi şi de fraţi, sunt în stare să mute munţii pentru ei şi asta îi transformă în competitori de cursă lungă, cel puţin pentru următoarele săptămâni, pentru că familia sau iubitul sunt cei lângă care îşi vor linge rănile şi se vor vindeca.

Dacă sunt într-o relație romantică, atunci să facă ceva frumos şi original pentru partenerul lor. Acest lucru nu trebuie să implice nepărat cheltuieli materiale, dar poate fi, pur și simplu, o metodă genială de a face ziua lor mai strălucitoare.

Deşi uneori le este greu şi celor care îi iubesc să îi abordeze datorită felului lor deschis de a fi şi a zâmbetului care nu îi părăseşte aproape niciodată, Vărsătorii pot fi extrem de afectuoşi şi să se implice emoţional cu tot sufletul, deşi nu pare a fi aşa.

Dacă sunt singuri, pe 8, 9, 10 şi 11 ianuarie pot întâlni pe cineva care să le dea sufletul peste cap. Comunicarea este unul din atuurile forţă pentru care nativii Vărsător au atâţia prieteni, chiar dacă la început nu par de încredere, pe parcurs îşi dovedesc loialitatea.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta sunt avantajate femeile.

Profesional, lăsând la o parte situația conflictuală de care aminteam la început, sunt bine susţinuţi, chiar se prefigurează colaborări de durată, în special pe partea cu străinătatea, fie vor găsi un job, pe care fie vorba între noi, l-au aşteptat de câţiva ani, în străinătate şi perspectiva pentru ei se va schimba radical.

Apar oportunități de bun augur pentru ei să crească profesional. În timp ce sunt înclinaţi să obțină câștiguri financiare serioase în această lună, accentul va cădea pe carieră care va fi în mare parte de recunoaștere, statut și respect. Munca lor va fi răsplătită și vor fi mândri de realizările pe care le vor face în avans. Foarte bune zilele de 9, 10 şi 11 ianuarie.

Financiar, repet, vor începe să simtă că vine apă şi la moara lor, le sporeşte încrederea în ei când vor vedea că se pot mişca mai lejer din acest punct de vedere, iar cheltuielile pe care le vor face vor fi legate strict de domeniul casnic.

Atenţie la nişte comisioane pe care cineva încearcă să le facă pierdute pe 8 – 9 ianuarie. Sănătatea lor ţine de alimentaţie şi de odihnă. Atâta timp cât nu vor mânca la timp şi regulat şi nu-şi vor face somnul, vor fi probleme!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top