Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - SCORPION. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Scorpion în luna februarie.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – SCORPION

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – SCORPION. Au parcurs multe lucruri profunde și au învățat multe din experiențele de viață de până acum. Cea mai mare lecţie pe care Jupiter vrea să îi înveţe pe aceşti nativi acum este să se iubească pe sine. Capacitatea lor de compasiune și bunătate lor întărite trebuie să le arate calea.

Credința și încrederea în ei înșişi îi provocă să atingă înălțimile de nebănuit ale acestei vieţi. De fapt, sunt martorii, în tot acest timp, a unui proces de reînnoire spirituală și psihică, în care ei trebuie să înveţe să aibă încredere.

Vor avea oportunități pentru excursii sociale și întâlniri cu prietenii și cunoștințele mai noi. În timp ce stelele îi încurajează să sărbătorească, să fie atenţi să nu depăşească măsura. Să fie atenți cu consumul de băuturi alcoolice în această săptămână, având în vedere tranzițiile planetare intense din Capricorn.

La capitolul dragoste nu spun că lasă garda jos, ci că încearcă să-şi impună voinţa, ceea ce pentru o femeie sau un copil seamănă cu teroarea. Dacă este vorba de afaceri, ştiu să asculte, de regulă vorbesc puţin, dar acum vor cu orice preţ să convingă pe cineva de cât sunt de buni.

E bună o asemenea strategie, dar de obicei are efecte mai puţin benefice. Energia lor sexuală va fi foarte puternică, determinându-i să devină mai pasionali și mai creativi. Dacă sunt într-o relație, va fi o seară perfectă pentru intimitate. E bine să petreacă un timp preţios alături de partener, dovedindu-le, încă o dată, dacă mai era nevoie, senzualitatea lor proverbială. Deci zile de forță: 9, 10 şi 11 ianuarie.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – SCORPION

Cei care sunt singuri, mă refer la bărbaţi, ar putea să întâlni partenera visată și lucrurile vor merge în direcţia dorită, iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme. Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipică.

Profesional, pe 8 – 11 ianuarie, au ocazia să demonstreze de ce doresc să se implice în programe cu caracter social. Se discută chiar unele contracte, dar fac ei ce fac şi întâlnirea se încheie în coadă de peşte. Să facă bine să se concentreze aşa cum le este obiceiul ca să poată avea ce-şi doresc.

Creativitatea lor este în trezire. Universul le cere să se ridice și să strălucească! Pot da dovadă de energie la locul de muncă, ceea ce îi va motiva pentru a finaliza mai multe proiecte și pentru a fi mai prezenți în mijlocul colegilor săi. Şefii lor vor observa cât de valoroşi sunt pentru echipă și le pot da sarcini mai profitabile.

Susţinută, dar în acelaşi timp şi tensionată, axa financiară, este ca şi cum pe de o parte le vin bani, iar pe de alta, aşa cum vin, aşa îi dau. Posibile achiziţii pentru gospodărie, de la accesorii, la decoraţiuni, care de care mai ciudate, de se miră chiar şi ei de unde gustul eclectic.

Cei care ştiu că au probleme cu rinichii să aibă grijă, după cum le-aş sugera să fie atenţi la bolile cu transmitere sexuală, mai ales cei care sunt în vacanţă, ştiu fiind că ei sunt iubăreţi din fire.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top