Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - LEU. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Leu, în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – LEU

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – LEU. Abilitățile lor de comunicare cu cei din jur – vecini, colegi, cunoştinţe, fraţi au funcţionat ceas şi şi le-au putut dezvolta în context. În timp ce mereu sunt în centrul atenției, iată că Leii au învățat în ultimul an să asculte și să aibă răbdare cu ceilalţi.

Acest lucru i-a ajutat să se maturizeze și să devină stăpâni pe ei, pe care oamenii se pot baza în cazul în care au nevoie de sfaturi și de sprijin. Tot acum înţeleg că sunt lucruri care nu se fac decât odată în viaţă sau doar la o anumită vârstă şi dacă nu le-au făcut până acum, slabe şanse să le facă de acum încolo.

De aici nostalgia şi furia interioară care îi macină şi căreia dacă îi vor cădea pradă îşi vor face numai deservicii. Dacă sunt plecaţi la drum, să fie atenţi cum conduc, să nu urce la volan obosiţi şi să se gândească la cei pe care îi au alături.

Sunt puşi în situaţia de a întâlni potențiali parteneri în această lună și chiar încurajați să se lase conduşi de spiritul de aventură. În tot acest timp nu au neapărată nevoie de ajutor ca să câştige afecțiunea celor din jur, ci pur şi simplu dresc să fie discreți cu privire la cine au lăsat să pătrundă în spațiul lor personal.

Saturn îi încurajează să fie disciplinaţi și să lucreze la relațiile lor. Chiar dacă acestea ar putea debuta banal, obișnuit, loialitatea lui Saturn îi poate face să dorească să îşi găsească un partener cât de curând.

Să fie atenți la energia pe care o acordă acestui potențial partener, deoarece călăuzirea acestora poate fi mai ușoară decât credeți. E greu să nu se iubească pe sine. Pot iniţia o relație cu cineva apropiat. Ar putea fi un coleg, o relație romantică, reluarea unei vechi prietenii sau o relație cu un membru al familiei.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – LEU

Această poziţie reactivează o relaţie veche, din altă existenţă, și astfel sunt implicaţi fără să vrea într-o situaţie care reclamă continuitate şi echilibrare. Iată măcar un motiv pentru care trebuie să rezolve aspectul emoțional înainte de a începe să o relaţie cu respectiva persoană. Zile bune: 12 și 13 ianuarie.

Profesional, Leii ar putea intra pe un teritoriu nou; o nouă funcţie, o nouă poziţie socială, propria afacere. Nu le pot ura decât vânt bun la pupa! Dar le mai spun să se şi documenteze atent asupra a ceea ce au de făcut. Lucrurile pot merge bine, o perioadă, inerţial, dar apoi se cere măiestrie şi îndemânare pentru lider.

Este posibil ca pentru unii aceste demersuri să semnificie noi începuturi din toate punctele de vedere, iar şansa care li se oferă este una de fructificat mai ales că îl au pe Jupiter timp de mai bine de un an, alături!

Financiar, am putea spune ale lor câștiguri depind de diligențele pe care le au de făcut și că vor câștiga bani oferind expertiză financiară altora. Speculațiile vor avea rezultate bune. Banii vor fi cheltuiți pentru activități caritabile, dar și pentru ajutorul prietenilor.

Vor fi preocupaţi de sănătatea lor. Acest lucru poate însemna consumul de alimente sănătoase sau baia cu plante şi uleiuri volatile. Au absolută nevoie de dragoste și îngrijire delicată!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top