Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - GEMENI. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Gemeni în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – GEMENI

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – GEMENI. În general, cariera lor va fi stabilă, și oarecum fără echivoc, astfel încât să îşi poată permite să-şi folosească energia în chestiuni personale acum. Finanțele lor vor fi stabile, însă nu vor avea parte de câștiguri majore în ianuarie.

Dacă nu sar calul în ce priveşte cheltuielile, ar trebui să le fie bine. În schimb, vor avea multe oportunități de socializare în această lună, deci să fie pregătiți să economisească pentru aceste momente! În această situaţie le-aşi sugera să fie atenţi ce fac, deoarece pot cădea în propria lor capcană.

Pentru alţii se închid o serie de uşi, dar se deschid altele, aşa că nu trebuie să spetească muncind. Au o energie debordantă și vor simți nevoia de mişcare, astfel că seara va fi una excelentă pentru a dansa sau chiar să dea o petrecere pentru prieteni. Dacă dansul nu este pe gustul lor, apropierea de foc îi va face să se simtă vii, că trăiesc viaţa a intensitate maximă.

Relaţional, lucrurile nu sunt nici ele prea clare. Au avut parte de multe activități plăcute în ultimul timp și par să găsească entuziasm oriunde s-ar uita. Posibil să fi fost întâlniri, să fi flirtrat și să fi fost romantici, în general.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – GEMENI

Indiferent dacă aceste eforturi au condus la relații de lungă durată, sufletul lor este pur și simplu hrănit din aceste bucurii mărunte. Dar din a doua parte a săptămânii preocupările lor privind familia se reduc la a veni acasă să se odihnească şi să se schimbe.

Şi de aici discuţiile de rigoare. Dacă există cineva din trecut, cu care sunt în legătură, să-i contacteze, deoarece îi așteaptă! Adesea oamenii deosebiţi din viața noastră sunt o legătură în sens karmic și se pot bucura acum de o reconectare cu karma lor. În plus, este un moment excelent să se concentreze asupra problemelor personale.

Aspectul bun al săptămânii îl aduce profesia, cu o consolidare a carierei. Şi aminteam mai sus despre posibilitatea unor acuzaţii de furt intelectual. Micimea minţii unora nu poate accepta creativitatea Gemenilor, dar din fericire aceste lucruri vor fi contracarate şi demontate cu uşurinţă.

Din păcate, deşi au idei bune, abandonează foarte repede, poate şi pentru că devin foarte repede agitaţi datorită potopului de idei care uneori acţionează nu doar simultan, ci şi contradictoriu. Zile mai tensionate: 8, 9 și 12 ianuarie.

Banii provin dintr-o varietate de surse și sunt cheltuţi pe lucruri de care au nevoie, de astă dată. Competențele lor financiare sunt excelente și, dacă îşi propun, vor fi implicaţi în multe acțiuni financiare.

Totuşi să fie atenţi, deoarece partenerii lor par să fie o piedică pentru ei deoarece vor încerca să stopeze cheltuielile excesive. Zile foarte bune: 12 și 13 ianuarie.

Ca sănătate să fie atenţi la stările de nervi, să răbufnească, să nu ţină în ei, deoarece descărcarea le poate aduce liniştea dorită. Acum să fie atenţi şi ei în ce fel se descarcă sau cum să nu creeze alte neajunsuri, să nu se rănească, să nu ajungă printr-un sanatoriu de boli nervoase.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top