Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - TAUR. Previziuni detaliate pentru nativii zodiei Taur, în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – TAUR

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – TAUR. Chiar dacă atenţia pe carieră va rămâne constantă, accentul va cădea mai mult pe problemele personale. De asemenea, săptămâna este aducătoare de mici noroace legate de ceea ce fac, de şcoală, de locul de muncă, găsirea unui loc de muncă, de pasiuni, iar la nivel macro poate sugera însă şi numeroase oportunităţi care le scapă.

Eu aş spune că li se arată o serie de căi prin care ei îşi pot rezolva problemele, doar că trebuie să ia lucrurile pe rând, să-şi facă o listă de priorităţi şi să acţioneze în consecinţă. S-ar putea să îşi dorească o schimbare profesională, iar luna ianuarie le va facilita acest lucru.

Cel mai bun sfat, să nu se bage în discuţii, ci să asculte pentru că au încă de învățat. Sau să nu cumva să-şi ia liber de la sine putere, pentru că ar putea avea probleme.

Relațional vor avea timp suficient să vadă sau să clarifice o serie de aspecte neaşteptate, ciudate chiar, legate de parteneriatele lor, de diferitele aspecte ale vieții lor. Ca tot omul îşi doresc şi ei zile libere, îşi doresc să petreacă alături de familie sau de persoana iubită, dar asta nu trebuie să treacă dincolo de idee.

Nu există nimic mai tulburător decât un Taur îndrăgostit și cu siguranță ceea ce vor antama începând de acum şi până în noiembrie anul viitor, va avea o semnificaţie aparte pentru ei.

Dacă sunt într-o relație, este posibil ca aceasta să se stabilizeze, iar Taurii ar putea să-şi pună pirostriile. Dacă sunt singuri, vor avea ocazia să întâlnească nu doar foarte mulţi oameni noi, care le vor deveni amici şi chiar prieteni, dar nu vor mai fi timizi, vor avea curajul să se deschidă spre ceea ce le place şi astfel să întâlnească pe cineva, întâlnire care va deveni o relație de lungă durată și de împlinire sufletească.

Zilele de 10, 11 și 12 ianuarie pot fi grăitoare în acest sens. Sunt cupluri în pragul destrămării şi le-aş avertiza că argumentul pumnului nu este tocmai argumentul de care ar avea nevoie. Şi avertismentul este mai ales pentru cei tineri.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – TAUR

Gelozia şi posesivitatea unora îi poate aduce în pragul unui acces de furie care îi poate costa libertatea mulţi ani de acum încolo. Moment critic: 9 ianuarie.

Spuneam mai devreme că dorinţa lor de ducă le poate crea probleme la locul de muncă, da, pentru că neţinând seama de ce au de făcut se pot pomeni fără loc de muncă.

Dacă au vreo problemă la locul de muncă, pot anticipa o conversație pentru a o rezolva. Se pot implica în activități care să îi ajute să facă pași pozitivi. Dacă au vreo problemă în viața personală, lucrurile se vor clarifica atunci şi îşi vor putea continua drumul.

Financiar, pot pierde nişte bani, undeva pe 8 şi pe 9 ianuarie, de astă dată din dorinţa de a face bine cuiva, gen girat un prieten sau pe cineva din familie şi să se trezească fără banii de concediu sau cu contul gol.

Vor fi ajutaţi de prieteni şi de familie să câştige bani buni. Jupiter le va fi de ajutor încă din prima săptămână a lunii pentru că le susţine obiectivele financiare, dar mai pot câştiga şi din acțiuni speculative până pe 16 ianuarie.

Şi la ei riscul unei intervenţii chirurgicale în regim acut este foarte mare. La fel ca şi Berbecii, poate fi vorba despre peritonite sau despre apendicite acute, dar şi pentru diverse fistule, abcese sau furuncule.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top