Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 7 ianuarie 2018. Două zodii au probleme în dragoste

Sfatul zilei

Sfatul zilei 7 ianuarie 2018. Două zodii au probleme în dragoste

Sfatul zilei 7 ianuarie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Încrederea în dragoste este ridicată, dar vă dați seama că nu va fi ușor să vă transformați viziunile strălucite ale dragostei în ceva tangibil chiar acum. Cu toate acestea, sunteți optimist pe măsură ce considerați în acest moment potențialul pasional în viața dvs. amoroasă. Trebuie doar să ai răbdare! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Atitudinea ta poate fi deranjantă pentru cei din jur. Nu te juca cu nervii lor, pentru că riști să pierzi. Gândește-te doar la faptul că nu toată lumea este la fel de relaxată și cu gândul la distracție, așa cum ești tu. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Astăzi este despre rezolvarea problemelor în cuplu. Este un moment bun, pentru că amândoi aveți chef de vorbă și sunteți pregătiți să vă ascultați. Faceți planuri pentru viitor și încercați să spuneți tot ceea ce nu vă place în relația voastră. Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Sunteți la începutul unei frumoase povești de dragoste. Pe zi ce trece, partenerul care v-a furat inima vă aduce dovezi de dragoste, de încredere, vă oferă garanții. Toate acestea te motivează să depui și mai multă pasiune pentru a continua „drumul” împreună. Felicitări! Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu poți face pace cu trecutul și acest lucru îți afectează prezentul. Ești nostalgic, abătut, nu ai chef de nimeni și de nimic. Reamintește-ți că până nu face pace cu trecutulo, până nu ierți și nu ștergi totul cu buretele, nu vei ieși din această stare. Doar tu te poți ajuta! Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

O alegere importantă nu se face în glumă! Nu ești deloc atent, nu te concentrezi atunci când în discuție este o chestiune serioasă. Ai mare grijă, pentru că nu e confortabil să ajungi în punctul în care să regreți ceea ce ai ales. Fă alegeri bune din prima! Numărul norocos al zilei: 17.

CITEȘTE ȘI:Horoscop 7 ianuarie 2018. O zodie are planurile date peste cap azi!

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Planul pe care îl aveai ppentru azi se poate amâna. Fie intervine ceva, fie nu ai gestionat corect pașii, pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ai plănuit. Învață din fiecare greșeală și fii atent la detalii când în joc sunt decizii care privesc și viața ta. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Simți că bați pasul pe loc, iar răbdarea ta are și ea o limită! Ești hotărât să pui punct unei situații care nu avansează deloc. Chiar dacă cei din jur te sfătuiesc să nu o faci, tu ai decis să te eliberezi de această tensiune. Oricum…altfel nici nu ai putea să te ocupi de ceva nou! Poate că ai ales bine! Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Invidia pe care o simți pentru o persoană din jurul tău nu va duce la nimic bun. Persoana de lângă tine are unele capacități, care te fac să te simți în inferioritate. Fără să vrei te compari mereu cu ea și vrei cu orice preț să-i pui bețe în roate. O strategie proastă! Schimbă abordarea! Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Armonia din relația ta lipsește cu desăvârșire. Dacă partenerul lipsește de lângă tine îi simți lipsa. Dacă sunteți împreună comunicarea nu există. Depinde numai de tine să readuci „viața” în relația ta și dorința de a petrece timpul împreună. Numărul norocos al zilei: 15.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018. Două zodii simt o încărcătură sufletească

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Un obsacol care se ivește astăzi îți dă toate planurile peste cap. Nu dispera! Este mai mult un test al răbdării. Stai pe loc, nu lua decizii la disperare și ai să vezi ca lucrurile se văd mai clare. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Ești omul de echilibru pentru un prieten care trece prin momente grele. Are probleme financiare și este cuprins de un sentiment de disperare. îi poți întinde o mână de ajutor: fie că e vb de un sfat sau un ajutor material. Totul e să fii lângă el să nu se simtă singur. Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top