Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 8 ianuarie 2018. Săptămâna începe cu certuri aprinse

Citește sfatul zilei de 8 ianuarie 2018 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Ce te îndeamnă astrele să faci?

SFATUL ZILEI DE 8 IANUARIE 2018 PENTRU FIECARE ZODIE

BERBEC – E o zi de care trebuie să profiți la maximum. Lasă în urmă toate reclamațiile primite de la persoane care oricum nu ți-au demonstrat mare lucru în ultima perioadă. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Trebuie să te gândești serios la pașii următori. Este luni, este un nou început de săptămână și trebuie să ții cont de foarte multe lucruri pe care trebuie să le faci dacă vrei să ieși din atmosfera asta negativistă. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI – E o zi în care realizezi care sunt prietenii tăi adevărați, adică în cine merită să ai încredere și în cine nu. Acum că îți dai seama de greșelile făcute, demonstrează-le celor din jur că nu ești obtuz. Numărul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 8 – 14 ianuarie 2018. Cum sunt afectate zodiile de conjuncția dintre Venus și Pluto

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018. Două zodii simt o încărcătură sufletească

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Horoscop chinezesc 2018. Ce ne-a pregătit anul Câinelui de pământ și cine sunt cei avantajați

RAC – Viața de cuplu cunoaște momente frumoase azi, multe venite chiar de la tine. Poate că te-ai săturat să iei mereu tu inițiativa. Spune-i partenerului ce te nemulțumește. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Adună-te și treci cu vederea micile răutăți. Este timpul să te concentrezi cu atenție la chestiunile legate de muncă, să îți faci bine treaba astfel încât nimeni să nu comenteze nimic. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ – Schimbarea a început și este vizibilă, cel puțin în cazul tău. Continuă să îți propui ca fiecare zi să fie una memorabilă. Nu e timp de pierdut. Ai o singură viață! Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ – Te uiți cu oarecare satisfacție când vezi că lucrurile evoluează în favoarea ta, că ai pus și tu cărămida la construirea unui mediu prietenos și călduros. Numărul norocos al zilei: 7.

SCORPION – Cine știe ce e în sufletul tău va ști cum să se poarte cu tine, însă nu toți au acel scanner cu care să vadă cum se simte omul. Deschide-te în fața celorlalți și nu te mai izola. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Cele mai mari dezamăgiri le trăiești observând că nu primești respectul cuvenit de la rude. E timpul să iei o decizie în ceea ce privește relația cu familia. Nu sunt excluse certurile aprinse. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN – Analizează cu mare atenție ce ți se spune și ia o decizie abia după ce vei fi 100% convins de lucrurile pe care trebuie să le pui în practică. Numărul norocos al zilei: 22.

VĂRSĂTOR – Te tentează tot felul de ieșiri cu oameni necunoscuți, dar îți este și puțin teamă în același timp. Este cazul să schimbi placa. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI – Începutul de săptămână este unul benefic din toate punctele de vedere. Ține cu dinții de momentele frumoase și de oamenii minunați. Numărul norocos al zilei: 19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top