Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 8 – 14 ianuarie 2018. Se clarifică anumite chestiuni legate de viața de cuplu

Citește cele mai importante previziuni karmice pentru perioada 8-14 ianuarie, pentru zodia ta. E o săptămână ceva mai liniștită, cu mici excepții.

Previziuni karmice 8-14 ianuarie 2018

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt ceva mai supărăcioși pentru că partenerul de viață nu îi mai bagă în seamă la fel cum se întâmpla în trecut. Acești nativi trebuie să conștientizeze acum, la început de 2018, că Universul nu se învârte în jurul lor.

Scorpionii și Peștii vor avea o săptămână ceva mai liniștită din toate punctele de vedere. Vor avea ocazia să descopere oameni minunați, să învețe din greșelile acelor persoane dar și din propriile lor greșeli.

ZODIILE DE FOC

Leii au parte de o săptămână care, din punct de vedere amoros, va fi una explozivă. Cu iubirea stau excepțional. Partidele de amor vor fi la ordinea zilei, iar pentru prima oară, după mult timp, Leii vor simți că fac dragoste, și nu sex.

Săgetătorii au de rezolvat anumite probleme legate de comunicarea cu familia. Distanțarea este tot mai acută, culmea, deși săptămâna trecută s-au făcut pași în sens invers. Săgetătorii trebuie să învețe să comunice eficient dincolo de problemele lor emoționale.

Cât despre Berbeci, aceștia clarifică anumite probleme legate de viața de cuplu. Pot fi fericiți pentru că vor primi bani.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 8 – 14 ianuarie 2018. Cum sunt afectate zodiile de conjuncția dintre Venus și Pluto

Horoscop 2018 Mariana Cojocaru: Apar fenomene astrale unice, o zodie sufera enorm, alta isi schimba viata

Horoscop 2018 Urania: Luna Plină în Rac le aduce zodiilor MARI șanse de câștig!

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018. Două zodii simt o încărcătură sufletească

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Regulile lui Buddha în dragoste. Punctul 4 te va pune pe gânduri

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

ZODIILE DE AER

Gemenii și Balanțele sunt puși în situația de a face promisiuni, de a prezenta anumite garanții în fața unor contractori sau în fața colegilor de la serviciu.

Vărsătorii se gândesc la modul cel mai serios să nu se mai implice emoțional în problemele celor din jur. Un prim test se va da chiar în această perioadă, însă, astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să acționeze cu naturalețe, chiar și dacă vor să se detașeze complet.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Pentru Fecioare va fi o săptămână plină. Vor avea suficiente motive de bucurie, dar și de întristare. Rotițele din mintea acestor nativi se vor mișca non-stop. E posibil ca Fecioarele să aibă vise premonitorii în această perioadă, coșmaruri care le vor îngrădi orele de somn.

Tocmai de aceea astrele le recomandă să consume hrană bogată în minerale și vitamine, să lase deoparte energizantele și cafea, să încerce să nu dea motive în plus creierului să le agaseze.

Capricornii și Taurii vor fi în situația: „Eu spun, eu aud”. Vor fi extrem de nemulțumiți că o parte din propunerile lor, o parte din ideile de care sunt atât de mândri vor fi aruncate la gunoi fără drept de apel. E o săptămână cam grea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top