Connect with us

Revistateo.ro

Star

Designerul Andreea Dogaru a adus pe lume un băiețel

Designerul Andreea Dogaru a adus pe lume un băiețel, informează site-urile mondene de la noi. Vedeta este acum o mămică împlinită.

„Nu se poate descrie în cuvinte ce simt acum. Am născut cu medicul Radu Vlădăreanu. Sunt pacienta domniei sale de 10 ani. Dar vreau să subliniez că nu are cusur. Este un medic extraordinar.

Am născut prin cezariană, dar a doua zi m-am ridicat din pat de parcă nu aveam nimic. Este fantastic. Și am avut copil de 4 kg. Îl ador. Și îl iubim. Nu dormim noaptea să îl vedem. Îl avem cu noi în cameră. Și stăm și ne uităm la el…”, a declarat Andreea Dogaru, scrie site-ul libertatea.ro.

Micuțul va fi botezat cu numele Frederique Bogdan, căci așa a fost trecut în registrul de la maternitate la naștere.

Știrea momentului în lumea starurilor: Emma Zeicescu divorțează

Nici nu bine a începutul anul că presa scrie deja despre un al doilea divorț răsunător în lumea vedetelor.

După ce s-a aflat că Dana Grecu a devenit Chera, acum este rândul Emmei Zeicescu să facă lumină în legătură cu zvonurile din ultima perioadă conform cărora nu ar avea o căsnicie foarte fericită.

Prezentatoarea de știri care s-a remarcat în trecut la Realitatea TV a scris pe pagina ei că divorțează de soțul ei, Claudiu.

„Claudiu şi Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească şi să ne faca mai înţeleptţi.

Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiţi, pentru toată dragostea cu care ne-aţi privit şi cu care ne înconjuraţi zi de zi, pentru ca ne ajutaţi să devenim mai buni, vă mulţumim din inimi!

Mami, tati şi Idris rămân binenteles impreuna, in fiecare zi. Fara sfarsit.
PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect şi vaă mulţumim deja pentru înţelegere”, a scris bruneta.

„Baftă şi multă putere! / Ce mod elegant! / Îmi pare rău, dar până la urmă e între voi şi voi ştiţi mai bine”, sunt câteva dintre comentariile care au curs la postarea ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Dana Grecu și soțul ei. Ce a apărut pe contul de Facebook al acestuia

Dana Grecu a anunțat că a divorțat la Antena 3, precizînd că a revenit la numele de Dana Chera. Iată ce s-a întâmplat cu soțul ei, cu care are doi copii!

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine.

Dana Grecu a anunțat că a divorțat la Antena 3, precizînd că a revenit la numele de Dana Chera. Iată ce s-a întâmplat cu soțul ei, cu care are doi copii!

“Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine.

Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea.

Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu, în direct, anunțându-și divorțul.

”Aveam impresia că vă cheamă altfel”, i-a spus Mihai Gâdea.

”Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă.

Este un nou început. Sunt acelaşi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”, a răspuns prezentatoarea.

”Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a completat Gâdea.

”E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top