Connect with us

Revistateo.ro

Și-a curățat cada în doar jumătate de oră cu patru ingrediente simple - Vei încerca și tu imediat

Stil de viata

Și-a curățat cada în doar jumătate de oră cu patru ingrediente simple – Vei încerca și tu imediat

Nu există nimic mai relaxant ca o baie fierbinte în cadă, care te ajută să scapi de stresul din timpul zilei! Asta în cazul în care cada nu este murdară și vă stresează și mai tare! Noi venim în ajutor!

Cada pare a fi magnet pentru spuma de săpun, mucegai și murdărie, ca să nu mai vorbim de pete aproape imposibil de îndepărtat. Știm cu toții că o cadă murdară sau pătată face ca întreaga baie să pară murdară. Din fericire, cu doar câteva ingrediente simple de uz casnic, puteți afla cum să curățați o cadă în mod corespunzător.

1. Diligența este cheia. După baie, clătiți cada cu apă curată și caldă și ștergeți excesul de umiditate cu o cârpă din microfibră sau un burete moale.

2. Pentru o curățare mai profundă, folosiți oțet alb. Umpleți o sticlă cu pulverizator cu jumătate oțet și jumătate apă caldă. Stropiți suprafața căzii, lăsați-l să stea timp de 15 minute, apoi ștergeți cu o cârpă sau un burete din microfibră. Clătiți cu apă curată și ștergeți din nou.

3. Pentru murdărie mai dură sau pete ușoare, stropiți cada cu bicarbonat de sodiu și pulverizați soluția de oțet și apă. Lăsați amestecul câteva minute, apoi frecați-l cu o cârpă moale sau burete până se formează o pastă. Lăsați pasta să stea timp de 15 minute, apoi ștergeți și clătiți.

4. Petele de rugină pot fi tratate cu o pastă de borax și suc de lămâie. Stropiți petele cu borax și utilizați jumătate de lămâie tăiată pentru a freca petele până se formează o pastă. Lăsați pasta să stea timp de 15 până la 30 de minute, apoi ștergeți și clătiți.

Unele lucruri suplimentare de care trebuie să țineți cont:

Evitați utilizarea de perii extrem de abrazive, deoarece aceste produse vor zgâria suprafața.

Nu amestecați niciodată produse de curățat! Anumite combinații de substanțe chimice – clorul de albire și amoniacul, de exemplu – pot provoca fumuri toxice sau pot arde pielea.

Când utilizați substanțe chimice, asigurați-vă întotdeauna că zona este bine ventilată.

Protejați-vă pielea purtând mănuși de cauciuc.

Înălbitorul vor decolora țesăturile, deci nu uitați să purtați haine vechi când utilizați produse care conțin aceste substanțe chimice.

Ștergeți și clătiți produsele de curățare pentru a vă asigura că nu lasă urme în cadă.

Te poate interesa și: Cum elimini zgarieturile de pe aragaz cu un obiect folosit de zugravi

Aragazurile cu suprafete din inox sunt foarte sensibile la zgarieturi si necesita o ingrijire speciala. Cum elimini zgarieturile de pe aragaz cu un obiect folosit de zugravi?

Iata cateva trucuri casnice culese de la mai multe femei.

Aragazurile din otel inoxidabil pot fi zgariate cu lejeritate, atunci cand ai scapat din greseala ulei ce a ramas acolo cateva zile si te-au gandit sa il indepartezi cu furculita. Mare greseala! Smirghelul ud poate fi cea mai buna solutie atunci cand vrei sa redai aspectul de nou celui mai folosit electrocasnic dupa frigider.

Du-te la un magazin de bricolaje si cere-i vanzatorului un smirghel mai putin abraziv care poate fi folosit pentru otel inoxidabil. Folositi smirghelul ud numai in cazul zgarieturilor adanci.

CITEȘTE ȘI: Robinetele din locuinta sunt lipsite de stralucire? Iata cateva trucuri de curatare

Inainte de a aplica smirghelul ud pe suprafata aragazului, printre ochiuri, poti unge aragazul cu putin otet si sare, combinatie ce trebuie sa o lasi 10 minute inainte sa freci cu smirghelul.

Alege un smirghel abraziv hidrorezistent pentru indepartarea zgarieturilor, a vopselurilor ori a petelor ce nu mai ies de nicio culoare de pe aragaz si arata urat. O rola de smirghel te costa pana in 5 lei, indiferent de magazin.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top