Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – PEȘTI

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – PEȘTI. Aceşti nativi îşi vor concetra, în continuare atenţia şi în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au. Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Alţii vor evada iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Espectativa nu cred că este o condiţie care să îi ajute acum.

Doresc multe lucruri, dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza sau poate nu le vor realiza niciodată. Trebuie mai mult ca niciodată să se focalizeze pe o necesitate imediată şi să-şi creeze o listă de priorităţi.

Călătoriile vor fi importante pentru ei şi în anul următor, așa că pot începe să planifice traseul de pe acum. De asemenea, puteți explora noi religii, culturi și filozofii prin lectură și alte surse intelectuale.

Este un moment potrivit pentru a-şi analiza convingerile și pentru a-şi da seama ce îi va ajuta cel mai mult în creșterea spirituală și personală.

Afectivitatea lor exacerbată, emoţiile pe care le trăiesc acut îi fac în această săptămână parteneri greu de suportat, chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles. au parte de dragoste dar și de angajamente. Îşi pot ascunde cu grijă gândurile și sentimentele, dar pot vedea prin alții într-un mod extrem de profund.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – PEȘTI

În timp ce acest lucru poate fi minunat pentru o relație romantică, să aibă grijă să nu îşi sperie partenerul cu acest al șaselea simț! Uneori, când alții nu arată ce simt, este pentru că nu sunt gata să fie fiinţe emoționanle cum sunt ei.

Se vor implica cu toată inima și cu tot sufletul în relațiile cele mai intime în această perioadă. Atenţie la zilele de 15, 16 şi 17 ianuarie căci se repetă povestea de acum câteva săptămâni. Nu le daţi apă la moară că nu o mai scoateţi la capăt cu ei.

În ce priveşte profesia, aş spune ca săptămâna aceasta pot accepta un loc de muncă în străinătate dar, insist, cum am mai făcut-o şi acum câteva săptămâni, să nu înceapă nici un proiect şi să nu îşi asume nicio responsabilitate, în special dacă lucrează în domenii ca media, sănătate, publicitate sau vânzări deoarece stau destul de prost capitolul resurse interioare, chiar dacă din punct de vedere a creativităţii sunt susţinuţi.

Mare grijă, să nu încerce să îşi impună idealurile asupra celorlalți ci să aibă discuții deschise despre opiniile lor.În continuare cei care lucrează în domeniul financiar bancar să fie atenţi la actele şi documentele cu care lucrează.

Zile încă periculoase: 12, 13, 14 şi 15 ianuarie, când pot cădea uşor în capcane abil ţesute în jurul lor tocmai pentru a le da peste nas că nu sunt chiar atât de buni precum susţin. Au şanse foarte mari să îi învârtă ei pe degete, deci să o facă!

Ar putea să îi sperie palpitaţiile, nu au nicio legătură cu inima, ci cu oboseala, aminteam mai înainte de epuizarea fizică, aşa că le sugerez odihnă cât mai multă şi relaxare.

Să dea atenție viselor și gândurilor care le vin în timpul meditațiilor, deoarece pot primi mesaj din subtil. Pe de altă parte, să aibă grijă la micile vicii… prea multă cafea, prea multe ţigări şi chiar şi un pahar de vin le poate fi duşman!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top