Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR. Spuneam şi săptmâna trecută că pentru aceşti nativi lucrurile s-au degajat şi ei simt asta mai ales la nivel profesional şi financiar şi aş spune că şi la nivel sentimental.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Ar fi mai de grabă neauziți și nevăzuți în timp ce fac lucruri bune, adică sunt altruişti. Se va face apel la compasiunea lor pentru a-i ajuta pe cei pe care îi iubesc.

Problemele se vor schimba de pe locul de muncă pe spatele scenei pentru a-i face pe alții să îi ajute să obțină ceea ce doresc! În timp ce se vor concentra mai mult asupra lor să încerce să nu îşi facă prea multe griji despre ce gândesc alţii despre ei.

Să fie foarte atenţi în ce se bagă chiar dacă se merge pe leit-motivul cu bunul samaritean.
Marţi, 16 ianuarie, se vor bucura să îi facă pe oameni să se simtă bine în pielea lor și credința lor va fi puternic înrădăcinată în tradiţii.

Conceptul ţine dacă vreţi de karma personală, cu cât dau cu atât vor primi mai mult. Este important să nu îi lase pe ceilalţi să profite de ei, deoarece se vor expune mai mult decât trebuie.

Pe 18 ianuarie, vor fi bucuroşi să fie cu prietenii și cu oamenii pe care îi iubesc sau la care ţin. Acest lucru este cu totul altceva decât un sentimentalismul reflectat de romantism, deoarece accentul va cădea pe socializarea platonică, mai degrabă decât pe întâlniri. Sau dacă aveţi copii adolescenţi, încercaţi să fiţi prietenul şi nu călăul lor.

Unii Săgetători se pot bucura de concediu binemeritat, la mare sau la munte aşa că să nu-şi strice serile cu cine ştie ce neînţelegeri sau frustrări că n-o să le mai tihnească concediul. Luaţi lucrurile cum sunt şi totul va fi ok.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR

Pe front profesional este o linişte şi un calm cum demult nu au mai avut. Că nici lor nu le vine să creadă. Dacă li se propune să participe la un concurs pentru o anumită funcţie să o facă, 15 ianuarie este o zi numai bună.

Cercul social căruia îi aparţin, pot agrava conflictul și este posibil să fie nerăbdători cu dinamica dintre prieteni care este una frustrantă. Acest lucru se poate manifesta şi la locul de muncă și vor fi înclinați să vorbească într-un grup sau să lupte împotriva unei idei ori a unei persoane cu care au probleme.

Dacă lui se oferă un alt job, mai bine plătit şi mai sigur, să facă rocada. Dacă doresc să se specializeze şi să facă un master într-un domeniu nou, dar cu aplicabilitate în ceea ce fac să se înscrie că le va folosi la un moment dat.

Ar putea simți nevoia de a explora noi interese intelectuale, de a ieși din zona lor de confort sau de a călători.

Financiar vin nişte bani şi dacă stau să mă gândesc un pic, privind harta lor, cred că este vorba despre banii de concediu ai partenerului sau chiar ai lor. Nu se pune problema că nu au bani, şi-ar dori mai mult, dar întotdeauna vor găsi ei o modalitate să cheltuiască cât mai puţin.

Ca sănătate se păstrează aspectele despre care vorbeam săptămâna trecută, adică vor continua investigaţiile medicale care ţin de o serie de boli cronice.

Este posibil să aibă nevoie de ceva mai mult timp pentru odihnă, deoarece aceste poziţia planetelor pot fi foarte solicitante pentru rezervele lor de energie.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top