Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – SCORPION

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – SCORPION. Acestor nativi încă le merge bine. Poate cu un accent ceva mai restrictiv pentru femeile Scorpion care, săptămâna aceasta, se pot confrunta cu acte care ţin de legalitate, cu acţiuni juridice îndreptate împotriva lor pe nedrept.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Eu înclin să cred că este vorba despre un proces de divorţ finalizat, dar cu un partaj problematic. Pe de altă parte, să fie foarte atenţi cum şi ce comunică, unde vorbesc şi despre ce vorbesc ca să nu se pomenească atraşi într-un vârtej al bârfelor, şi chiar fără nicio vină, care vor genera un scandal de pomină.

Relaţional situaţia este destul de încordată, disputele şi revendicările sunt uneori violente şi i-aş sfătui să nu lase lucrurile să le scape de sub control deoarec argumentul pumnului nu a fost niciodată lămuritor.

Deşi, ei nu şi-ar dori un divorţ, totuşi, surprinzător, nu fac nimic să-l împiedice, ca şi cum ar lăsa impresia că este de acord cu ce vrea partenerul. Şi ce este mai greu este că dau impresia că nu se gândesc nicio clipă la copii, în condiţiile în care pentru un Scorpion un copil are o semnificaţie aparte.

Sau poate aşteptările lor au fost prea mari iar partnerul nu s-a ridicat la nivelul acestora. Cert este, că din punct de vedere afectiv şi emoțional va fi o săptămână destul de încărcată.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – SCORPION

S-ar putea să se simtă chiar mai puternic psihic sau să atingă abilități intuitive nebănuite. Vor atrage oameni din toate categoriile în viața lor, mai ales dintre cei care au nevoie de îndrumare sau vindecare.

În timp ce intensitatea lor emoţională rămâne acerbă, îi ajută în suişurile şi coborâşurile emoţionale.

Acum este momentul să se concentreze asupra identității lor și să lase cariera de-o parte în următoarele două luni. Şi dacă sufleteşte nu se simt niciunde acasă, locul de muncă poate deveni o adoua casă deoarece aici lucrurile merg strună.

Dar şi aici sunt posibile trenări în ceea ce priveşte semnarea unor contracte sau punerea în practică a unor contracte, să aştepte şi să nu grăbească lucrurile pentru că toate au o topică proprie.

Oricum nu vor fi în perdere. Dacă vor să iniţieze un nou proiect sau să se implice în noi programe să o facă fără rezerve, zilele de 16, 17, 18 şi 19 ianuarie fiind zile numai bune pentru aşa ceva.

Bunurile şi proprietăţile au pentru nativul Scorpion, săptămâna aceasta, o semnificaţie şi o importanţă vitală.

Îşi dau seama că puterea lor de a atrage oameni cu bani este mai mare decât oricând. Să aibă grijă să nu abuzeze de acest dar și vor beneficia şi mai mult de aceaste aspecte.

La capitolul sănătate, nu sunt probleme.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top