Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – FECIOARĂ

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – FECIOARĂ. Aceşti nativi păstrează linia de săptămâna trecută, Pluto în tranzit prin Casa familiei îi face să preţuiască şi să conştientizeze valorile noţiunii de cămin şi de familie.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Şi dacă nu au făcut-o până acum, o vor face cu siguranţă de acum încolo. Se pot implica în scrierea, citirea, cercetarea sau analiza unui subiect care ţine de literatura comparată cu specificitate.

Este un subiect care ar putea fi al lor doar că aceste activități vor avea, cel mai probabil, loc în timpul liber. Etica muncii pe care şi-o propun, faţă de sine şi față de un subiect de care sunt pasionaţi, îi va ajuta să îşi atingă obiectivele de educație pe care şi le propun.

Vor fi foarte aproape de a descoperi adevăruri ascunse despre sine și despre cei din jurul lor. Din nou, acest lucru se va manifesta la nivel intelectual.

Din punct de vedere al emoţiilor şi relaţiei lucrurile nu stau chiar aşa cum şi-ar dori. Se vor simți în mod special legați de rădăcinile lor în tot acest timp, iar planetele îi vor încuraja să se vadă cu frații, părinții și alte rude apropiate cu care au crescut.

Pe măsură ce creștem și ne schimbăm, ne formăm propriul sistem de valori, astrele ne reamintesc să nu ne uităm rădăcinile şi de unde venim, elemente de integrare a identităţii noastre.

Atenţie la zilele de 15, 16 și 17 ianuarie. Singura care merge prost este relaţia cu cineva mai în vârstă, posibil părinţi, posibil proprietarii apartamentului încare stau cu chirie, posibil conflict cu socrii, cert este că pe 15 şi 16 ianuarie s-ar putea vedea nevoiţi să-şi facă bagajele şi să se mute într-o altă locaţie.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – FECIOARĂ

Există o lipsă de dezvoltare profesională în această lună, deoarece accentul este pus pe învățarea personală și pe relațiile cu cei dragi. Accentul se va pune, în special, pe interesele intelectuale, pe procesele emoționale și profunzimea propriilor sentimente.

În schimb, profesional sunt pe cai mari, pot accede în funcţia pe care au visat-o toată viaţa şi nu este vorba despre sprijin primit, ci efectiv despre munca lor.

Zile faste din acest punct de vedere: 16, 17, 18 și 19 ianuarie. Cei care nu au un loc de muncă pot găsi unul pe neaşteptate sau cei care şi-au pierdut nădejdea unui răspuns la un interviu dat în primăvară ar putea avea surpriza să primească un telefon şi să fie chemaţi la muncă.

Vor găsi frumusețea în cuvinte, vor asculta muzică cu versuri inimaginabile sau vor urmări filme romantice. Tendința de a se exprima prin cuvinte și modul în care acestea le afectează sufletul va fi puternică. Să se simtă liberi şi să se bucure de energia adusă de Venus.

Judecățile lor privind afacerile financiare sunt la la obiect. Ei nu cheltuiesc banii pe lux sau pe obiecte frivole, dimpotrivă, luna aceasta vor investi cumva banii, în educație. Valorile sunt adesea legate de starea financiară și de posesiunile materiale, deși acest lucru nu se întâmplă întotdeauna aşa.

Le sugerez ceva mai multă atenţie imunităţii, se pot confrunta acum cu declanşarea unor simptome care ţin de mecanismul autoimun, iar pe de alta de cronicizarea unor boli.

Variaţiile de presiune şi indicele termic le pot crea de probleme de tensiune, de digestie şi de oboseală.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top