Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 15-21 ianuarie 2018. Haosul continuă, dar este atenuat de mișcările venusiene

Cea de-a treia săptămână din luna ianuarie va continua sub semnul revoltei. Zodiile de foc devin mai vehemente ca niciodată, iar cele de aer sunt ceva mai liniștite datorită intrării lui Venus în Vărsător.

Previziuni karmice 15-21 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au de-a face cu o perioadă ceva mai benefică față de ultimele săptămâni. Anul 2018 este marcat pentru ei din toate punctele de vedere cu semnul strădaniei, adică al furcii și al toporului. Trebuie, încă o dată, să muncească enorm pentru a obține lucruri banale.

Săptămâna aceasta Taurii își vor da seama că atunci când vor să se mai liniștească din cauza sarcinilor aglomerate și a bârfelor de la muncă, tot brațele persoanei iubite le vor fi medicament.

Fecioarele capătă o încredere în propriile lor forțe cum rar s-a văzut. Cei care știu că acești nativi sunt mai liniștiți și mai calculați îi vor putea confunda săptămâna aceasta cu Leii sau Săgetătorii.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Horoscop 2018 Minerva – Previziuni complete pentru fiecare zodie

Fecioarele devin mai prezente în discuții și știu când și cum să spună anumite adevăruri. Va fi săptămâna lor.

Capricornii continuă să întâmpine dificultăți financiare, așa că se gândesc (o nouă decizie neinspirată) să se împrumute din nou.

ZODIILE DE AER

După cum spuneam mai sus, datorită intrării lui Venus în Vărsător, zodiile de aer, în frunte cu Vărsătorii, vor avea o săptămână ceva mai pe gustul lor.

Vărsătorii vor simți fiorii iubirii adolescentine, în timp ce Balanțele vor simți fiorii unor noi începuturi mai ales din punct de vedere personal/ relațional.

Gemenii au o perioadă destul de grea de parcurs asta pentru că trebuie să își clarifice sentimentele pentru anumite persoane. Confuzia continuă în mintea acestor nativi.

ZODIILE DE FOC

Săgetătorii, Leii și Berbecii devin extrem de periculoși săptămâna aceasta. Nu vor mai suporta o serie de nedreptăți și pot recurge la gesturi care pot șoca.

Leii devin extrem de agresivi verbali, însă tot ce vor scoate pe gură va fi argumentat, tocmai acesta fiind motivul pentru care nimeni nu va putea câștiga un duel verbal cu ei.

ZODIILE DE APĂ

Racii traversează o perioadă în care își pun tot felul de întrebări: unde am greșit?, ce caut eu aici?, de ce trebuie să suport anumite situații?, ce caut eu în viața mea?

E o perioadă în care, vor nu vor, vor fi nevoiți să se descarce în fața cuiva. Problema Racilor este că și-au cam pierdut încrederea în oameni și le este greu să aleagă un confident.

Scorpionii vor fi ceva mai optimiști și vor începe să facă primii pași pentru a se realiza profesional. Astrele sunt de partea lor.

O perioadă sensibilă se anunță și pentru Pești, care trebuie să învețe o serie de lucruri despre relațiile interumane.

Cu toată deschiderea și înțelepciunea lor, încă există lucruri în fața cărora rămân muți de uimire. Cu toate acestea, Peștii vor fi protejați puternic de Divinitate, devenind de neatins, începând din 15 ianuarie până la finalul lunii martie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top