Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 16 ianuarie 2018. E o zi importantă pentru Fecioare și Pești

Citește sfatul zilei de 16 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 16 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Lipsa de încredere în colaboratori se vede din tonul în care îți manifești nemulțumirile. Ar fi indicat să reanalizezi comportamentul tău. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR – Cineva îți tot spune că încalci regulile, dar nu știi exact la ce reguli se face referire. Poate că este cazul să te gândești serios ce ai putea schimba ca să nu te mai perceapă ceilalți drept un mic infractor. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Nu pune la suflet replicile dure pe care le primești de la prieteni sau de la oamenii pe care i-ai considerat până azi apropiați. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC – Muncești cu drag și spor. Te pasionează ceea ce faci și asta e cel mai important în aceste momente. Continuă în acest fel. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU – Ești implicat într-o acțiune riscantă și poate că acesta e momentul în care trebuie să pui bazele proiectului tău de viitor. Numărul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Lună Nouă în Capricorn pe 17 ianuarie. Cine este avantajat de acest fenomen astrologic

Previziuni karmice 15-21 ianuarie 2018. Haosul continuă, dar este atenuat de mișcările venusiene

Sfatul săptămânii 15-21 ianuarie 2018. De cine trebuie să te ferești, în funcție de zodie

Horoscop țigănesc anul 2018. Care sunt zodiile care ajung la altar

FECIOARĂ – Un mare noroc răsare în calea ta, ca niciodată. Te bucuri de momentele frumoase petrecute lângă oameni de bine. În sfârșit realizezi că nu ești o persoană de neglijat. Ține-o tot așa, detașat, pregătit, echilibrat! Vei ajunge departe. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ – Nu ai parte de tovarăși tocmai încrezători azi. Poate că indispoziția ta vine din alte motive. Gândește-te ce îți cauzează atâta tristețe, atâtea nemulțumiri. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION – Aștepți de undeva o minune, însă minunile nu apar ca și cum ai bate din palme. Asigură-te că lucrurile funcționează cum trebuie, că totul se poate rezolva dacă pui osul la treabă. Nu te lăsa păcălit de senzațiile efemere. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR – Dispui de o sumă de bani cu care nu știi ce să faci. Poate că acum e momentul pentru investiții serioase, pentru planuri de afaceri în care să te regăsești și din care să scoți profit. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Azi pare a fi o zi norocoasă pentru tine, în ajunul formării Lunii Noi în semnul tău zodiacal. Poate că ți se pare ciudat, dar acum vezi partea plină a paharului, ceea ce e numai bine. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Te cam încurcă birocrația și nu e de mirare. Fă eforturi ca să treci de această zi alambicată. O să vezi la final că nimic nu e imposibil de depășit. Numărul norocos al zilei: 18.

PEȘTI – Indiferența cu care tratezi anumite probleme ți-ar putea aduce multe câștiguri. Este momentul să nu mai pui la suflet toate lucrurile pe care le observi și despre care ai anumite certitudini. Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top