Connect with us

Revistateo.ro

După ce au recunoscut că sunt împreună, cei doi au devenit PĂRINȚI!

Star

Misty și Keo au devenit părinți. Artista a născut în secret o fetiță

Bucurie fără margini pentru doi artiști de la noi! Misty și Keo au devenit părinți. Deși nu au ieșit public să vărbească despre fericirea din viața lor, surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru wowbiz, că artista a adus pe lume o fetiță.

Surse din preajma cuplului sustin ca Alexandra Pavel a ajuns la un spital privat din Bucuresti in perioada Sarbatorilor de Iarna si, la scurt timp dupa internare, a si fost bagata in sala de nasteri pentru a i se face o cezariana!

“Pe 27 decembrie, Misty a adus pe lume o fetita dupa aproximativ doua ore de stat in sala de operatii! La nastere, micuta a primit nota 10 din partea doctorilor, a cantarit 3,010 kilograme si a masurat 50 de centimetri! Parintii au cerut discretie maxima din partea cadrelor medicale!

Drept dovada, in vizita la proaspata mamica, au avut acces doar rude de gradul I, pe care le numeri pe degetele de la o mana! Cele doua s-au simtit foarte bine in spital, cantareata s-a refacut rapid, asa ca au fost externate, conform procedurii, dupa cateva zile.”, au dezvaluit, pentru WOWbiz.ro, surse de incredere, care au dorit sa isi pastreze anonimatul!

Te poate interesa și: Surpriză în showbiz! La scurt timp după ce au recunoscut că sunt împreună, vor deveni PĂRINȚI

Surpriză de proporții în showbiz! Doi cunoscuți artiști vor deveni părinți. Au ținut totul ascuns, însă în mai puțin de o lună cei doi vor deveni pentru prima dată părinți. Vorbim despre Keo și Misty, artiștii care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani.

Cei doi artiști sunt împreună de aproximativ 3 ani, însă nu au vorbit de la început despre relația lor. Cei doi au ținut primele pagini ale ziarelor, mai ales că zvonul că formează un cuplu a apărut în pericoada în care Keo avea o relație cu Andreea Bălan.

Deși se iubesc de mai multă vreme, la începutul acestui an, Keo și Misty au vorbit despre relația lor.

“Suntem un cuplu fericit si ne dorim si o implinire, iar aceea ar fi cu siguranta un copil”, spunea Keo.

“Sunt prezenta la toate evenimentele importante din viata lui, el din viata mea. Ne dorim un copil, este adevarat, dar nu stiu acum daca se va intampla peste un an, peste doi, sau peste zece! Nu ne programam lucrurile acestea.

Avem foarte multe proiecte, ne dorim sa le ducem la bun sfarsit, dar nu ne vedem in viitor fara o familie si fara copii. Ma bucur de viata pe care o am si de tot ce Dumnezeu mi-a dat. Sunt o persoana foarte fericita si foarte pozitiva”, a declarat Misty.

La cateva luni de la declaratiile facute, vine acum si bomba!!! Surse din preajma celor doi sustin ca Misty este insarcinata si, supriza, va naste in curand!

“Keo si Alexandra au incercat sa tina secreta sarcina si sa nu spuna nimanui ca vor avea un bebelus! Cantareata este in ultimul trimestru si a ascuns bine totul, mai ales ca avut si norocul sa nu ia prea mult in greutate!

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, prima reacție după ce Keo va deveni tată: „De multe ori e bine să taci”

Va vine sa credeti sau nu, ea este gravida in sapte luni si jumatate si, din cate se pare, pe la mijlocul lui ianuarie, va deveni mama! Cel mai probabil, cantareata va naste in Elvetia, tara in care Keo a trait foarte multi ani si unde isi are si parintii!”, au dezvaluit persoane apropiate celor doi artisti, potrivit wowbiz.ro.

Misty a confirmat în luna decembrie că este însărcinată

Dezvăluirile făcute de apropiații celor doi artiști au fost confirmate chiar de cei doi viitori părinți.

“Da, este adevărat, vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre!

Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de sărbători ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate şi linişte, să se poată bucura de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!”, a declarat Misty, susţinută de iubitul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top