Connect with us

Revistateo.ro

Star

Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu după ce a câștigat un cunoscut concurs televizat

Lorelai Moșneguțu a emoționat o țară întreagă la un celebru concurs de talente. Lorelai a câștigat premiul cel mare, iar dorința cea mai mare pe care a avut-o este să aibă o casă nouă.

Fata s-a mutat într-un superb apartament pe care și l-a luat din banii câștigați la acel show, adică zeci de mii de euro.

În urmă cu zece ani, „mama Vio”, asistentul maternal a văzut la televizor o fetiță fără mâini care fusese abandonată la Maternitatea din Târgoviște. A mers să o viziteze și s-a îndrăgostit de ea iremediabil.

Din acel moment, Lorelai a devenit fetița ei de suflet. Mama Vio a înscris-o pe Lorelai la Școala Populară de Artă. A urmat cursurile de canto și desen.

„Am avut un vis in care Alberta era pe scena si toata lumea era in picioare si o aclama si eu eram in dreapta ei si mi-am dat seama ca Dumnezeu imi da mie aceasta misiune”, povestea in trecut Viorica Parvan, asistent maternal, notează libertatea.ro.

CITESTE SI: Imagini rare cu soțul Irinei Loghin. Cine este bărbatul care îi este aproape artistei

Mama fetiţei fara maini de la „Romanii au talent“ a povestit cum a ajuns sa o adopte: LORELAI fusese parasita in matenitate

„Mi-am facut dormitorul exact cum am vrut. Cu poze cu mine mica. Am facut primul meu Craciun aici, in acest apartament. prin octombrie am gasit apartamentul, dupa patru apartamente vizionate”, a explicat Lorelai Mosnegutu pentru cei de la Libertatea.

Gestul impresionant făcut de Gigi Becali pentru Lorelai

Moșneguțu a fost ajutată după ce a apărut la tv și de către omul de afaceri George Becali. Pe lângă cântat, Lorelai a scris și patru cărți, printre care „Zâmbet de înger” și „Eroii, iubirile mele”.

Gigi Becali a dat din nou dovadă de-o mărinimie fără margini, după ce a făcut un gest cât se poate de impresionant pentru o tânără care nu se poate deplasa.

Concret este vorba despre Lorelai Moşneguţu, care ajungea să fie cunoscută de-o ţară întreagă după ce a participat la mai multe emisiuni de talente din România.

Povestea fetei pasionate de muzică, dar şi de literatură pare să îl fi impresionat şi pe latifundiarul din Pipera, pentru că acesta a decis să îi facă un cadou.

Gigi Becali i-a cumpărat tinerei un scaun cu rotile special, cu ajutorul căruia să se poată deplasa.

Lorelai Moşneguţu a fost supranumită şi „fetiţa cu mâini de aur“, datorită talentului ei ieşit din comun atunci a interpretat atât ca voce, cât şi la pian o melodie.

Ea a fost prezentă pe scena de la „Românii au talent“ în urmă c-o seară şi i-a lăsat atât pe telespectatori, cât şi pe juraţi cu ochii-n lacrimi.

Tânăra a reuşit să dea tuturor o lecţie de viaţă cât se poate de puternică prin optimismul său debordant de care a dat dovadă până acum.

Lorelai a fost abandonată de către părinţii săi biologici când avea doar două luni de zile şi era numai un bebeluş. Însă, la scurt timp a fost adoptată de către o femeie care a avut grijă de ea şi i-a oferit iubirea şi căldura de care avea nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top