Connect with us

Revistateo.ro

DEZVALUIRI SOCANTE despre Printesa Diana. Ce plan macabru avea aceasta

Inedit

DEZVALUIRI SOCANTE despre Printesa Diana. Ce plan macabru avea aceasta

Desi au trecut 20 ani de la moartea printesei Diana, dezvaluirile despre viata ei continua sa apara de la biografi celebri, oameni care au stat in preajma ei sau au avut acces la cercul de prieteni ai Casei Regale a Marii Britanii.

Dezvaluirea socanta care vine astazi despre printesa Diana ne confirma relatia tensionata pe care aceasta o avea cu Camilla Parker Bowles, actuala sotie a printului Chales. Potrivit unui biograf britanic, Diana o suna in miezul noptii si o ameninta cu moartea:„Am trimis niste oameni sa te ucida – sunt afara, in gradina. Uita-te pe geam. Ii vezi?”, i-ar fi spus prin telefon Camillei.

CITESTE SISECRETELE DE FRUMUSETE ALE REGRETATEI DIANA

Penny Junior, cel care a facut aceste dezvaluiri, a povestit despre copilaria „toxica” a printului Harry si scandalurile care inconjorau familia, certurile interminabile dintre Diana si Charles.

La acea vreme, dupa despartirea Dianei de Charles in 1993, au aparut diferite inregistrari telefonice care au scos la iveala amantlacurile nestiute din familia regala. Dupa inregistrarile cu convorbirea dintre Diana si amantul ei, James Gilbey, a aparut o inregistrare de 11 minute cu printul Charles care ii spunea amantei sale ca si-ar dori sa fie un tampon pentru a fi mereu cu femeia visurilor sale.

1 Comment

1 Comment

  1. Tamponul

    2017-06-25T12:13:10+03:00 at 2017-06-25T12:13:10+03:00

    Ultima fraza, aia cu tamponul e ” superba ” ! Deci camila purta mereu in ea acelasi tampon !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top