Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

5 zodii vor avea o primăvară de senzație

5 zodii vor avea o primăvară de senzație. Viața lor va fi plină de surprize plăcute începând cu prima lună a primăverii, martie, până la care mai e puțin timp.

Zodiile care vor avea o primăvară de senzație:

TAUR. Pentru Tauri lucrurile se îmbunătățesc începând cu data de 1 martie. Va fi primăvară în sufletul lor, iar cele mai neașteptate evenimente vor cunoaște un final fericit.

Taurii s-au temut de la începutul anului de anumite examene, de anumite confruntări, de situații complicate care țin strict de locul de muncă.

Toate problemele tind să se rezolve până în luna aprilie și nu e deloc exclus ca acești nativi să primească și niște bani frumoși în urma prestației lor.

RAC. Racii au început anul cu multe temeri. Au avut tot felul de episoade depresive, iar unele dintre ele vor continua cu luna februarie.

Au de făcut o serie de rectificări în comportamentul lor. Sunt nevoiți să accepte multe lucruri, să facă niște concesii serioase celor din jur dacă vor să fie liniștiți.

Vor învăța suficiente tehnici de a colabora cu oamenii mai dificili și asta le va aduce multe bucurii.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

FECIOARĂ. Fecioarele renasc din propria cenușă iar și iar. Persoanele născute în această zodie se reinventează de fiecare dată.

Au parte de tot felul de momente spectaculoase. Se schimbă multe lucruri în viața lor mai ales din punct de vedere sentimental.

Vor fi preocupați în primul rând de stabilitatea lor emoțională. Au de câștigat mult dacă știu cum să spună, ce să spună și mai ales unde și cui să spună, dar la asta sunt deja experte.

SCORPION. Scorpionii au parte de o primăvară extrem de interesantă. Vor fi cadorisiți din toate părțile.

Acești nativi de apă vor învăța o serie de lucruri interesante despre oameni, despre relațiile cu cei din jur, despre cum trebuie să se poarte ca să le meargă bine.

Va fi o primăvară cu suișuri și coborâșuri, dar în final vor ieși victorioși din toate. Se vor ridica de jos.

VĂRSĂTOR. Și pentru Vărsători se anunță o primăvară de senzație. Vor călători mult și vor cunoaște oameni minunați de la care vor învăța cum să se bucure de viață.

Cele mai norocoase 4 zodii pe plan profesional în 2018

4 zodii se bucură de un real succes pe plan profesional în anul 2018. Au viziune, au dorință și putere să lupte încontinuu pentru a-și atinge scopul. Citește topul celor 4 zodii norocoase! Te numeri printre ele?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ambiția Berbecului este fără egal, iar în 2018 sunt determinați să arate lumii cât de important este succesul pentru ei. Prin urmare, atingerea unui obiectiv profesional este sigur că se află chiar în partea de sus a listei dorințelor.

Saturn, planeta disciplinei și angajamentului, este acum în cea de-a zecea casă de reputație și carieră. Planeta se pregătește pentru a vă învăța lecții esențiale despre calea carierei în mod responsabil și cu diligență.

Dacă faci deja ceea ce știi că ai de gând să faci, atunci următorii câțiva ani ar putea fi un moment de răsplată incredibilă. Ați putea fi deosebit de remarcat în domeniul de activitate și destul de respectat.

Există o șansă reală să ajungeți acum la partea de sus a scării, dar pentru a face acest lucru va trebui să rămână disciplinat în capacitatea dumneavoastră de a executa acel plan de afaceri solid pe care l-ați dezvoltat.

Leu (23 iulie – 22 august)

Din fericire, va fi un an în care vă veți simți mai fericit decât până acum în ceea ce privesc condițiile de trai. Îi poți mulțumi lui Jupiter, planeta norocului și binecuvântărilor, pentru această avere bună.

În octombrie 2017, el s-a mutat în Casa a 4-a a Căminului și Familie și va rămâne în această parte a graficului dvs. pentru cea mai mare parte a anului 2018 – până pe 8 noiembrie. În acest timp s-ar putea să vă mutați în casa de vis sau ceva care se potrivește idealului dvs.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cele mai bune știri pentru tine în acest an au de-a face cu finanțele. Cu Jupiter care se deplasează prin sectorul dvs. de venituri câștigate până pe 8 noiembrie, vă puteți aștepta la un impuls major în fluxul de numerar. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top