Connect with us

Revistateo.ro

După ce au divorțat, Catrinel Sandu mai primește o lovitură din partea soțului

Star

După ce au divorțat, Catrinel Sandu mai primește o lovitură din partea soțului

Anul 2018 a avut un debut trist pentru Catrinel Sandu. Fosta „Bebelușă” a postat pe contul său de socializare un mesaj plin de speranțe de la noul an. Însă, avea să anunțe și o schimbare în viața sa: s-a despărțit de soțul ei.

„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea. După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate.

Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.

Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!”, este mesajul pe care Catrinel Sandu l-a transmis la sfârșitul anului 2017.

În presă au apărut imediat zvonuri potrivit cărora, soțul blondei ar fi înșelat-o. Mai mult, ea a aflat despre infidelitatea soțului de la amantă. Aceasta ar fi sunat-o și i-ar fi spus că trăiește o poveste de dragoste de aproape doi ani cu soțul ei.

Acum, Catrinel Sandu mai primește o lovitură din partea fostului ei soț. Acesta s-ar fi mutat cu amanta și de când s-a produs această separare se interesează mai puțin de cei doi copii, relatează cancan.ro.

Te poate interesa și: Silvana Rîciu, la un pas de divorț: „De ani de zile, noi stăm împreună DOAR pentru copii!”

Pe Silvana Riciu, fanii o vad mereu fericita, la concerte sau la emisiuni tv, insa putini stiu ce se ascunde in spatele acelui zambet larg. Cantareata de muzica populara nu are o casnicie asa cum au majoritatea cuplurilor.

Artista ne-a dezvaluit ca de cativa ani ea si sotul ei nu mai au nicio relatie, dar cu toate acestea traiesc sub acelasi acoperis.

CITEȘTE ȘI: Anca Lungu, schimbare de macaz la nici 6 luni de la divorț

Cei doi au hotarat de comun acord sa ramana impreuna, inca o perioada, pentru ca au doi copiii destul de mici, Luca (7 ani) si Andrada (9 ani). Sunt casatoriti in continuare, cu acte in regula, dar fiecare isi traieste viata dupa cum ii place.

“Cu partea sentimentala… Eiiii, nu stiu ce sa zic! (rade – n.r.) Poate anul asta imi aduce un divort. Noi stam impreuna, de foarte multi ani, pentru copii.

In rest, fiecare cu viata lui. Dar asta se intampla de multi ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verigheta nu mai port de multi ani, doar inele de toate felurile.

Am admiratori, normal, dar cine ii baga in seama? In momentul in care va fi acea perioada in care va trebui sa spun “Uite, sunt cu persoana X”, veti afla primii.

Pentru ca vreau sa se afle de la mine, nu din alta parte. Nu am vrut sa vorbesc despre viata mea sentimentala pentru ca nu vreau sa le fac nici eu, nici sotul meu, rau copiilor.

De aceea am si ales sa ramanem impreuna pana mai cresc. Acum… cum va vrea Dumnezeu sa rezolve lucrurile, noi ne supunem voii Divine. Incercam sa fim buni parinti si speram ca la un moment dat sa fim si noi fericiti candva cu cineva separat”, a declarat Silvana Riciu pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top