Connect with us

Revistateo.ro

A luat o pilă de unghii şi a început să îşi frece cu ea pantofii din piele. Rezultatul este uimitor

Stil de viata

A luat o pilă de unghii şi a început să îşi frece cu ea pantofii din piele. Rezultatul este uimitor

Cu siguranță nu te-ai fi gândit că pila de unghii poate deveni un instrument atât de folositor. Deşi pare un truc ciudat, este cât se poate de util! Tot ce ai de făcut este să iei o pilă de unghii pe care nu o mai foloseşti şi să freci încălţămintea din piele întoarsă

Dacă şi ţie îţi plac pantofii din piele, dar eviţi să îi cumperi din pricina faptului că sunt foarte pretenţioşi, iată că există un truc care te scapă de această problemă. În plus, soluţia de curăţare este simplă, eficientă şi la îndemâna oricui.

Tot ce ai de făcut este să iei o pilă de unghii pe care nu o mai foloseşti şi să freci suprafeţele afectate de murdărie.

Cum să îngrijești pantofii din piele întoarsă. Un alt truc uimitor

Îngrijirea pantofilor din piele întoarsă pare un lucru destul de dificil. Din această cauză multe femei se feresc de acest material și pereferă să aleagă pielea sau alte materiale textile.

CITEȘTE ȘI: Metode de largire a pantofilor plus alte trucuri nestiute pentru picioarele tale

Urmând sfaturile următoare nu va mai fi atât de greu să întreții pielea întoarsă și-ți vei putea alege fără teamă orice încălțăminte dorești!

Unul dintre cele mai importante trucuri este să perii pantofii în mod regulat. Astfel începărtezi praful, reîmprospătezi culoarea materialului și îi redai aspectul potrivit.

Alege o perie specială pentru pielea întoarsă și lustruiește pantofii după fiecare purtare. Nu uita că pielea întoarsă nu se înțelege deloc cu umezeala, așadar pantofii se perie pe uscat.

Asta înseamnă că nu vei fi prietenă cu șervețelele umede și mereu va trebui să te îngrijorezi pentru petele de apă. Asta este, din păcate, un mare minus al încălțărilor confecționate din piele întoarsă.

Dacă pantofii tăi au pete care se datorează umezelii,așteaptă până ce acestea se usucă complet și îndepărtează-le cu o perie uscată.

Folosește produse care protejează pielea întoarsă. Există numeroase spray-uri care formează o peliculă protectoare peste pantof și țin la distanță umezeala și praful. Utilizează-le cu precauție, mai ales dacă ai pantofii colorați în nuanțe puternice, deoarece acestea obișnuiesc să ia culoarea.

Petele și transferul de culoare sunt probleme majore ale articolelor din piele întoarsă. Apelează la un profesionist când întâmpini astfel de probleme, pentru a te asigura că nu îți strici perechea favorită încercând singură să le repari.

Un cizmar bun ar trebui să fie în stare să îți redea aspectul plăcut al pantofilor din piele întoarsă.

Depozitează pantofii în locuri întunecate, ferite de umezeală. Dacă ai posibilitatea, păstrează-i în cutiile în care au fost cumpărați. Alege locuri uscate și răcoroase pentru a te asigura că pielea întoarsă își păstrează toate calitățile.

Recomandare: Ce sa faci ca sa nu iti mai intre apa in incaltaminte

Pe piata exista numeroase produse care fac incaltamintea impermeabila, asa ca nu te teme sa le cumperi. In cazul in care ai un articol de incaltaminte din piele, cele mai bune produse sunt lotiunile si uleiurile, in cazul incaltamintei din piele intoarsa, poti incerca produsele sub forma de spray.

De asemenea, poti incerca si grasimea naturala de gasca, ulei de ricin, untura de peste ori de balena pentru pielea naturala sau crema de galbenele, care asigura impermeabilitatea si hidratarea incaltamintei din piele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top