Connect with us

Revistateo.ro

Anunț trist al soției lui Adrian Daminescu: "Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume

Net

Anunț trist al soției lui Adrian Daminescu: „Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume”

Daniela Daminescu, soția cunoscutului interpret de muzică ușoară Adrian Daminescu, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj trist.

Daniela Daminescu și Adrian Daminescu sunt căsătoriți de 9 ani. Interpretul a avut mereu numai cuvinte de lauda pentru Daniela, recunoscand chiar ca aceasta i-a schimbat existenta.

„Sotia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul in nori, eram artist. Fara ea, acum as fi fost langa Madalina Manole. Ea m-a invatat tot, m-a invatat sa vad oamenii, sa-i simt, sa fiu cu picioarele pe pamant.

Iubirea este echilibrul intr-o familie”, povestea Daminescu intr-un interviu pentru Acasa TV.

În aceasta dimineata, Daniela a postat un mesaj cutremurator in amintirea fostul ei partener de viata, rapus de o boala nemiloasa acum 15 ani, chiar pe 18 ianuarie.

„Drum lin în lumina și printre stele!”

„Drum drept și luminos celor care s-au ridicat la cer în ziua de 18 ianuarie. Dumnezeu să îi aibă în pază și să le înalțe sufletele.

Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume în 18 ianuarie 2003, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare. Au trecut 15 ani, sigur, viața ăși urmează cursul, dar datoria noastră, a celor rămași aici, pe Pământ este să îi pomenim și prețuim pe apropiații noștri ridicați la cer,

Drum lin, în lumină, printre stele și odihnă veșnică. AMIN.”, a scris Daniela Daminescu.

Te poate interesa și: Leo Iorga: „Dumnezeu sǎ te aibǎ în paza Sa acolo Sus, Generale!”

Artistul Leo Iorga a primit o veste devastatoare. Un prieten apropiat s-a stins din viață. Artistul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant, însoțit de o poză cu prietenul său.

În vârstă de 53 de ani, Leo Iorga, care se luptă cu nemilosul cancer, a mai primit o veste tristă. Remus Andrei Ladau, prietenul apropiat al cântăreţului, a murit în urmă cu trei zile, în urma unui infarct.

Pe o reţea de socializare, Leo Iorga a scris un mesaj înduioşător şi emoţionant. De asemenea, reacţiile şi părerile de rău au fost generate imediat.

“Drum bun, prietene! Dumnezeu sǎ te aibǎ ȋn paza Sa acolo Sus, Generale!”, a scris Leo Iorga pe o reţea de socializare.

Leo Iorga, despre momentele grele

Anul trecut, artistul a fost în Cuba pentru a urma unele tratamente pentru boala de care suferă. Artistul, care suferă de ani de zile de cancer, s-a întors din Cuba optimist, după ce a primit vești mai bune de la medici.

CITEȘTE ȘI: Este DOLIU în lumea muzicii. S-a stins din viață fulgerător

”Revin pe scenă ca să fac bani, deşi am mari ameţeli de la vaccinul anticancer. La concertul de la Cluj-Napoca o să mă duc cu avionul pentru că starea de sănătate nu-mi permite să merg cu maşina. La drum lung, îmi amorţesc picioarele şi este foarte dificil pentru mine.

Nu am renunţat la tratamente, mai fac şi citostatice, cam o dată la o lună. Trebuie să strâng vreo 10.000 de euro ca să mă întorc, peste şapte luni, la control, la clinica din Havana”, a spus celebrul într-un interviu celebrul solist, diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top