Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Aceste două zodii au cea mai frumoasă poveste de iubire. Sunt modelul dragostei sincere

Două zodii au o poveste de iubire incredibilă. Ele formează cel mai admirat cuplu al zodiacului. Iubirea lor este pasională, rațională de multe ori și plină de emoții puternice.

Cei doi sunt complet diferiți. Sunt doi nativi la polul opus și fiecare se raportează altfel la o relație.

Au așteptări diversificate, au tabieturi complet opuse și se așteaptă întotdeauna la altceva.

Este vorba despre zodiile Leu și Fecioară. Aceștia formează o pereche de vis, un adevărat model al dragostei pentru toți nativii.

Leul, zodie de foc încăpățânată prin definiție, știe cum să cucerească o Fecioară. Îi spune tot timpul lucrurile pe care vrea să le audă, însă în dormitor Fecioara preia controlul.

Fecioara are capacitatea de a potoli nebunia și gelozia Leului. Leul se aprinde foarte ușor, iar Fecioara este tot timpul acolo ca să-l stingă.

CITESTE SI: Zodia care cunoaste fericirea abia la batranete

Top 4 zodii de barbati care te incing cu o singura atingere

Acești nativi se pot comporta de multe ori ca șoarecele și pisica, însă întotdeauna ajung la comun acord.

Leul e ceva mai răzvrătit, iar Fecioara îi suportă de multe ori piticii de pe creier până în momentul în care pune piciorul în prag.

E o plăcere să stai în preajma unui cuplu format dintre un Leu și o Fecioară. O să cunoști ce înseamnă comunicare în cuplu, o să te amuzi pe seama micilor certuri dintre ei doi și vei învăța cum poți conviețui într-o relație cu o persoană total diferită de tine.

Tocmai de aceea este unul dintre cele mai bine sudate cupluri din zodiac, chiar dacă din punct de vedere al compatibilității dintre ei, dacă e să ne uităm la caracteristicile fiecăruia și la interesele personale sunt oarecum opuși.

Fecioara și Leul, trebuie spus, se potrivesc cel mai bine din punct de vedere sexual din toate combinațiile zodiacale.

Cei doi se pot despărți din alte motive, nicidecum din cauza lipsei comunicării în pat.

Citește și: Acestea sunt cele două zodii care mint fără niciun stres

Doi nativi sunt experți în arta disimulării și fac asta pentru a ieși din încurcături de cele mai multe ori.

Este vorba despre o zodie de pământ și una de aer. Acești nativi îi pot juca pe ceilalți pe degete și știu să facă față unor situații complicate.

Prima dintre cele două zodii este Capricornul. Capricornul are abilitatea de a se mula după cei din jur pentru a obține informații care îl vizează direct.

Se spune că nu există semn zodiacal care să știe să fure meserie precum o face Capricornul. Acest nativ are tot timpul un as în mânecă și știe întotdeauna să comunice cu oamenii din jur astfel încât să nu lase loc de interpretări.

Știe să mintă dacă situația o cere, știe cum să iasă din bucluc și, mai important decât orice, știe cum să îi convingă pe ceilalți de adevărul lor.

Capricornul își urmărește întotdeauna interesul și poate fi de multe ori machiavelic, mai ales dacă i se fac lucruri urâte.

Celălalt semn zodiacal care știe să mintă și o face întotdeauna ca să îi protejeze pe cei dragi este Balanța.

Balanțele au darul comunicării și pot întoarce o situație în favoarea lor doar din cuvinte. Alături de Scorpioni, Balanțele pot pune în aplicare strategii complicate, strategii la care unii nu s-ar gândi niciodată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top