Connect with us

Revistateo.ro

WOW! Orez pentru casa, electronice si un ten perfect!

Stiri

WOW! Orezul este bun pentru casa, electronice si un ten perfect!

Cunoscut pentru retetele asiatice in care este utilizat sub diferite forme, cu diferite sosuri si arome, orezul cel de toate zilele al asiaticilor poate fi folosit in intrebuintari la care nu te-ai gandit niciodata!

OREZUL CURATA BINE VASELE
Ai in casa anumite pahare si vase care necesita sa introduci degetul sau o ustensila subtire pentru a curata in profunzime? Daca nu vrei sa dai bani in plus pe aceste ustensile perisabile, foloseste boabe de orez pentru spalarea recipientelor. Tot ce trebuie sa faci este doar sa pui boabele de roz in pahar si apoi sa torni apa fierbinte, dupa care lasi vasul 10 minute cu orezul inauntru.

OREZUL REPARA ELECTRONICELE
Ai scapat telecomanda sau telefonul mobil in apa? L-ai udat foarte tare si esti speriat ca nu va mai functiona? scoate bateria si acopera locul cu orez: boabele de orez vor atrage apa si telecomanda ta va functiona ca inainte.

OREZUL CURATA TENUL
Pune orez intr-o olicioara si lasa pana fierbe. Pune apa in frigider pana a doua zi dimineata si apoi spala-te cu ea pe fata. Vei constata un ten stralucitor.

OREZUL REFACE DIGESTIA CATELUSULUI TAU
Daca observi ca patrupedul tau drag se simte rau pentru ca a mancat ceva stricat sa nu i-a cazut bine, pentru a rezolva aceasta problema digestiva, fierbe putin orez si ofera-i o intreaga zi doar acest fel de mancare. Vei vedea apoi cat de sprinten va fi si gata de joaca!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top