Connect with us

Revistateo.ro

Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR. Vor fi extrem de atrăgători pentru ceilalți, personalitatea lor magnetică va irumpe efectiv din interior spre în afară, fascinându-i pe cei din jur.

Este posibil ca unii să îi trateze cu deosebită atenție, interesați de ei la modul că-i găsesc deosebit de atrăgători, dar din păcate orice relație vor inițializa nu prea va avea sorți să fie una pe temen lung. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să se distreze, Doamne ferește!

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tot acum înţeleg că sunt lucruri care nu se fac decât odată în viaţă sau doar la o anumită vârstă şi dacă nu le-au făcut până acum, slabe şanse să le facă de acum încolo.

De aici nostalgia şi furia interioară care îi macină şi căreia dacă îi vor cădea pradă, îşi vor face numai deservicii. Dacă sunt plecaţi la drum, să fie atenţi cum conduc, să nu urce la volan obosiţi şi să se gândească la cei pe care îi au alături.

Vor atrage prin farmecul natural și prin personalitate. Vor face acest lucru fără efort și natural.

O sa le placă faptul că sunt atractivi și vor aprecia aceleași lucruri și la partenerii lor. Aprecierile lor estetice vis-s-vis de artă și expresia artistică vor spori și ele, deoarece pot vedea cu frumusețea în tot.

Foarte importantă va fi pentru ei viața sentimentală deoarece vor încerca să își găsească un nou partener dacă sunt singuri sau dacă au o relație, aceasta să se lege și mai mult.

Bune zilele de 22, 23, 24 şi 25 ianuarie. Săgetătoarelor care aşteaptă să nască, deşi nu sunt adepta metodei, le sugerez să nu refuze cezariana dacă medicul le-o propune.

Săgetătorii au de învăţat o lecţie importantă săptămâna aceasta: că nu trebuie să forţezi lucrurile atunci când merg bine!

Profesional, ar putea intra pe un teritoriu nou; o nouă funcţie, o nouă poziţie socială, propria afacere. Nu le pot ura decât vânt bun la pupa! S-ar putea să se simtă puși în situația de face orice ca să îi descurajeze pe alții să afle ce simt.

Pot fi mai sensibili, deși vor încerca să își ascundă sensibilitatea. Sunt un prieten și sprijin pentru cei apropiați, întotdeauna dau ajutor și iubire atunci când oamenii au nevoie de asta cel mai mult.

Poziția îi va forța să se confrunte cu nevoia de a mulțumi altora și, de asemenea, să se deschidă și să lase garda jos. Dar le mai spun să se şi documenteze atent asupra a ceea ce au de făcut.

Lucrurile pot merge bine, o perioadă, inerţial, dar apoi se cere măiestrie şi îndemânare pentru lider. Este posibil ca pentru unii aceste demersuri să semnifice noi începuturi din toate punctele de vedere, iar şansa care li se oferă este una de fructificat, mai ales că îl au pe Jupiter timp de mai bine de un an, alături!

Foarte bune zilele de 26 şi 27 ianuarie.

Financiar lucrurile vor fi pe măsura a ceea ce fac, deci, nu cred să fie probleme. Este bine să nu aibă întotdeauna dreptate și dacă este necesar să își schimbe ideile atunci când se simt uneori tentaţi să cheltuie!

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu vor avea probleme de sănătate aproape toată luna, motiv pentru care vor fi înclinați spre excese în sensul că vor fi tentați de un vin bun și scump, de o șampanie bună, de mâncare pe gustul lor și de dulciuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top