Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – SCORPION. Îi va tenta bunul gust și valoarea, în această săptămână, pot vedea adevărata valoare a ceva.

Dacă cumpără vreun obiect, indiscutabil acesta va fi legat de eleganță, calitate și lux. S-ar putea să le placă aceste lucruri și vor avea nevoie de ele pentru fericirea lor.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Au nevoie de securitate financiară în viața lor. Sunt un partener simplu, adevărat și muncitor şi sunt echilibraţi emoțional.

Dacă sunt într-o relație, ar putea fi interesaţi cu adevărat de această relație. Chiar dacă sunt o persoană profundă, nici latura materială nu le este străină şi vor vedea o grămdă de bani.

La capitolul dragoste îşi vor reevalua modul în care gândesc, scriu, acționează și vorbesc în acest timp. Sunt suflete profunde și iau în considerare complexitatea vieții.

Vor fi nevoiți să îşi asume responsabilitatea pentru comunicarea lor. Saturn îi va disciplina şi îi va ajuta să îşi rezolve problemele.

E bună o asemenea strategie, dar de obicei are efecte mai puţin benefice. Deci atenţie la zilele de 22, 23 şi 25 ianuarie. Dacă sunt într-o relație, vor dori să fie mai aventuroși cu iubitul/a în dormitor.

Este momentul perfect pentru a îmbina plăcutul cu utilul din această perspectivă. De reţinut că femeile Scorpion impun iar ritmul în cuplu.

Lucrurile merg în direcţia dorită, iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme.

Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipic scorpionică.

Profesional, pe 25 și 27 ianuarie au ocazia să demonstreze de ce doresc să se implice în programe cu caracter social. Se discută chiar unele contracte, dar fac ei ce fac şi întâlnirea se încheie în coadă de peşte.

Au idei, dar dacă ne le pun imediat în practică, le vin altele şi uite aşa nu mai materializează mare lucru. Să facă bine să se concentreze aşa cum le este obiceiul ca să poată avea ce-şi doresc.

Au energie, pozitivitate și încredere în sinele lor. Cei care sunt atraşi de oamenii puternici vor veni spre ei pe tot parcursul lunii. Este o ocazie bună să se cuibărească în zona lor de confort şi să dirigue cam tot ce apucă.

Vor petrece mult de timp pentru studierea și obținerea de informații care să îi ajute. Sunt cu adevărat în fruntea pieței și vor putea procesa o mulțime de informații simultan.

Susţinută, dar în acelaşi timp şi tensionată, axa financiară. Este ca şi cum pe de o parte le vin bani, iar pe de alta, aşa cum vin, aşa îi dau.

Posibile achiziţii pentru gospodărie, de la accesorii la decoraţiuni care mai de care mai ciudate, de se miră chiar şi ei de unde gustul eclectic. Natura lor conservatoare în ceea ce privește banii îi va ajuta în eforturile viitoare.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cei care ştiu că au probleme cu rinichii sau cu spatele să aibă grijă, după cum le-aş sugera să fie atenţi la bolile cu transmitere sexuală, mai ales cei care sunt în vacanţă, ştiut fiind că ei sunt iubăreţi din fire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top