Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce zodie esti in horoscopul burmez

Stiri

Afla ce zodie esti in horoscopul burmez

Ce zodie esti in horoscopul burmez? Burma, Birmania sau Myanmar, este o tara din asia peninsulara cu un aer misterios, unde legile buddhismului se simt in aer, in armonia dintre natura, traditie si viata de zi cu zi a birmanezilor.

Stiai ca acestia au propriul lor horoscop? Afla ce zodie esti in horoscopul burmez!

BERBEC – MEITTHA
Esti atras de persoana de sex opus si iti ”irosesti” viata pentru a cunoaste misterele universului cat si pe cele ale vietii de zi cu zi. Conceptualizezi foarte mult si ai convingeri inradacinate care te transforma intr-o persoana destul de incapatanata incat cei din jur sa aiba grija ce iti spun.

TAUR – PYEITTHA
Stii cum sa te bagi pe sub pielea omului, atunci cand vine vorba de un scop bine calculat pas cu pas. In acelasi timp, atunci cand iubesti o faci sincer, cu riscul de a suferi enorm.

CITESTE SIHOROSCOPUL SIRENELOR

GEMENI – MEHTON
Suferi de curiozitate acuta. Vrei sa stii mereu ce se intampla in jurul tau fapt pentru care pierzi din vedere ce ti se intampla in viata ta. Totodata, esti o persoana creativa si visatoare.

RAC – KARAKAT
Iti place sa fii alaturi de cei dragi chiar si atunci cand tie iti este rau. Ai un temperament destul de ingaduitor, insa atunci cand ai motive, iese monstrul din tine.

LEU – THEIN
Ca in orice zodie, ai calitati de lider, dar te poti pierde pe drum. E bine sa fii constient de capabilitatile tale dar nu te impauna prea tare: poti pierde totul intr-o secunda!

FECIOARA – KAN
Iti e frica de ce spun ceilalti despre tine, dar cu toate acestea, iti place sa te bagi in gura lupului. Esti dornica sa aflii lucruri noi si iti plac aventurile, in special calatoriile, foarte mult.

CITESTE SIHOROSCOPUL KARMIC

BALANTA – TU
Cuceresti inimile celor din jur cu caldura si cerebralitatea care te caracterizeaza. Esti o persoana ca un unguent pe rana insa atunci cand trebuie sa iei o hotarare de viata si de moarte analizezi prea mult.

SCORPION – BYEISSA

Impletesti la perfectiune pornirile primitive cu emanciparea, inteligenta cu rudimentarul, haosul cu perfectiunea. Esti o fire extrem de versatila si de… versata.

SAGETATOR – DANU
Pasiune, curaj, inima nefrincata ti s-ar putea spune. Lupti pentru ceea ce este al tau si iti place sa fii in centrul atentiei dar nu dintr-un narcisism exagerat ci din lipsa de afectiune.

CAPRICORN – MAKARA
Esti o persoana dintr-o bucata. Iti place sa spui tot ce gandesti, chiar daca nu intotdeauna consecintele te vor avantaja. Fii mai moderata/a atunci cand simti nevoia sa spui anumite adevaruri.

VARSATOR – KON
Ai o alura pozitiva care ii va molipsi pe cei din jur. Esti o persoana ludica, uneori inocenta spre naiva, dar totul este un joc pentru a fi surprins in viata de lucrurile frumoase.

PESTI – MEIN
Persoana romantica in dormitor si viata de cuplu, un adevarat tiran in afaceri si relatiile sociale. Agreezi multe pana la o limita, iar acea limita este delimitata cu un zid mult prea inalt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top