Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – LEU

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – LEU. Pentru aceşti nativi astrele rezervă o atmosferă amplificată de dorinţa lor de a fi, de a demonstra că sunt buni şi nu de a fi demonstrativi cum se grăbesc unii să catalogheze.

Încep să respire din ce în ce mai relaxaţi, schimbările din viaţa lor, fiind generate de acceptarea prezentului cu impact asupra relaţiilor, sub toate aspectele lor.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Renunţă la a mai fi orgolioşi fără acoperire, de a nu asculta ce are de spus şi celălalt, acceptă ideea că femeia îi este egală şi uneori superioară, prin modul în care gândeşte şi pune problema.

Toate acestea au venit pe fondul crucii cardinale care le-a supus axa relaţională şi afectivă la teste dure din care, aproape în toate situaţiile, ei au ieşit cei mai şifonaţi. Apoi, o altă optică în ce priveşte viaţa şi Dumnezeu.

Infuzia de spiritualitate care le-a agrementat liniştea în ultimii 3 ani i-a făcut să vadă realitatea cu alţi ochi, să înţeleagă că există ceva şi dincolo de ceea ce este vizibil şi palpabil.

Dacă îmi place ceva săptămâna aceasta le ei, este încărcăturura afectivă! Multă dragoste, o altă formă de manifestare a acesteia, superioară, care trece, graniţele erotismului implicit, dar care duce înţelegerea propriilor sentimente într-o altă zonă, acolo unde dragostea transpare din cele mai banale gesturi, priviri sau comentarii.

Este ceea ce eu numesc, transcederea relaţiei fizice într-o mare prietenie menită să le consolideze statutul social.

Iar această iubire poate îmbrăca forma relaţiei de căsătorie, relaţiei filiale sau relaţiei de prietenie. Vor fi concentraţi asupra aparențelor, ceea ce nu le este prea rău, mai ales dacă îşi folosesc atributele fizice pentru a se exprima, pentru a fi creativi, spontani și naturali.

Dacă sunt într-o relație, să se asigure că partenerul nu se simte copleșit de așteptările lor. În timp ce sunt loiali slăbiciunii pentru cei dragi, se pot îndrăgosti și atunci nu mai sunt uşor accesibili celor care încearcă să profite de pe urma lor.

Dacă sunt singuri, vor face o mulțime de cunoştinţe și vor avea şanse serioase să se îndrăgostească. Generozitatea și gesturile lor vor mișca totul în jur. Zile excelente în acest sens: 22 şi 24 ianuarie, dar mai ales 22 ianuarie.

Dacă au o mare problemă aceea se numeşte teama de comunicare, le este teamă ca gesturile sau ceea ce spun să nu fie interpretate altfel decât ceea ce reprezintă. Şi poate de aici o uşoară tensiune interioară.

Sfatul meu este să nu le fie teamă să comunice, ei sunt exponenţii generozităţii, ajutorului dat necondiţionat, sunt stăpâni pe ceea ce fac şi spun. Aşa că să nu se mire dacă colegii de serviciu sau şefii au o altă atitudine faţă de ei şi care pe ei îi descumpăneşte. Nu este vorba despre gesturi prost înţelese, ci despre acceptarea a ceea ce suntem.

Financiar nu există probleme, în funcţie de tema natală a fiecăruia, dar ca sănătate le sugerez cât mai multă odihnă. Fluxul de numerar va fi stabil pe tot parcursul săptămânii, cu unele cheltuieli pe ici, pe acolo.

Ar trebui să simtă că banii trebuie folosiți pentru distracții și plăceri în loc de lucruri practice. Universul îi încurajează să petreacă și să fie fericiți.

Cu toate acestea, să fie prudenţi, mai ales până la data de 23 ianuarie.

Cei care se ştiu cu probleme cardiace sau au asemenea boli în familie, acum un control de specialitate este binevenit, să se hidrateze şi să se relaxeze chiar dacă energia interioară pare că dă pe din afară.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pot evita capcana mersului la fitness şi să încerce să nu renunţe la alimentaţia haotică, doar că de data aceasta Saturn nu-i va mai lăsa să sară calul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top