Connect with us

Revistateo.ro

Cum poti sa ai o baie noua cu numai 250 lei

Stiri

Cum poti sa ai o baie noua cu numai 250 lei

Te-ai saturat de baia in care iti petreci timpul la machiaj sau in cada printre spume, visand la lucruri frumoase in timp ce te speli? O baie noua te poate costa doar 250 lei, si nu e nicio gluma!

1. Totul incepe cu o zugraveala noua. Cu doar 18 lei, baia ta capata o alta culoare. Zonele in care nu ajunge gresia sau faianta, nu te mai atrag din punct de vedere cromatic, fapt pentru care ai nevoie de o noua lavabila. O cutie cu 2,5l de vopsea alba nu iti va lua mai mult de 20 de lei din portofel.

CITESTE SICUM FOLOSESTI OREZUL PENTRU ELECTRONICE

2. Schimba lavoarul cu doar 65 de lei. Se intampla ca, din cauza accidentarilor, se ciobesti lavoarul, dar nu-ti face griji: in magazinele de profil gasesti un lavoar nou cu tot cu piedestal la 65 lei!

3. Schimba si bateria (28 lei) daca tot ai pus un lavoar nou.

4. Apoi, pentru o perdea noua de dus si un capac nou de wc trebuie sa scoti din buzunar doar 28 de lei. O perdea de dus nu te va costa mai mult de 10 lei, iar un capac de toaleta nu are cum sa sara de 20 de lei.

5. Nu uita de prosoapele noi si pufoase (34 lei) si nici de suporturile pentru periuta de dinti si alte ustensile (23 lei).

6. Decorul poate fi completat cu un covor absorbant (15 lei), cosuri pentru depozitarea obiectelor de igiena (15 lei) si tablouri decorative de la magazinele de arta home-made sau secon-hand-uri (24 lei). Iata cum, cu doar 250 lei, ai o baie noua!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top