Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 22 – 28 ianuarie 2018. Tensiunea crește

Au loc o serie de mutări și permutări în planurile spirituale ale zodiilor. Din punct de vedere psihologic e o săptămână crâncenă pentru zodiile de apă.

Previziuni karmice 22 – 28 ianuarie 2018: Tensiunea e la cote înalte

ZODIILE DE APĂ

După cum spuneam mai sus, Racii, Scorpionii și Peștii vor simți pe pielea lor ce înseamnă karma. Vor avea parte de o serie de episoade în care se vor simți stingheri și fără vlagă, șocați de cum s-a întors roata împotriva lor.

Racii și Peștii întâmpină probleme de familie, dar și câteva blocaje emoționale în viața de cuplu, multe datorându-se faptului că au neglijat multă vreme problemele persoanei iubite.

Cât despre Scorpioni, ei vor fi ceva mai liniștiți, însă la locul de muncă lucrurile se vor complica în prima parte a săptămânii.

ZODIILE DE AER

Gemenii și Vărsătorii își caută identitatea, iar Balanțele își caută liniștea. Nici zodiile de aer nu au o perioadă ușoară, însă spre deosebire de cele de apă vor fi ceva mai raționale, mai prezente, adică se vor lăsa mai puțin afectate.

Zodia care are de tras cel mai mult, care se va simți extrem de obosită este Balanța. Cu tot efortul depus, acest semn zodiacal va simți că nu este apreciat la justa sa valoare.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Horoscop Urania săptămâna 20 – 26 ianuarie 2018. Soarele intră în Vărsător. Mare grijă!

Horoscopul pentru anii 2018-2023. Zodiile care suferă transformări radicale

Zodiile care știu să mintă cel mai bine. Cu cine trebuie să ai grijă ca să nu te frigi

Ciclul lui Marte – un ciclu semnificativ pentru fiecare nativ în parte. Cum ne afectează

Cum fac zodiile sex

Zodiile care nu sunt sincere atunci când spun „TE IUBESC”

ZODIILE DE FOC

Leii sunt puși pe cuceriri pe la tot felul de petreceri, iar Cupidon este de partea lor, în timp ce Săgetătorii și Berbecii își caută tot felul de îndeletniciri, de jocuri, de activități care să îi destreseze.

Nativii guvernati de Soare au o săptămână extrem de bună din punct de vedere amoros. Vor fi ceva mai curajoși și vor bifa cam tot ce își doresc. Unii vor începe relații, alții se vor limita doar la aventuri sexuale.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele se gândesc pentru a miliarda oară să facă niște schimbări pentru fizicul lor, însă ca de fiecare dată, rămân doar niște planuri în minte pentru că până la punerea lor în practică trece toată săptămâna.

Taurii se vor simți ceva mai motivați la locul de muncă după ce vor primi în sfârșit și niște aprecieri de la colegi și de la superiori.

Capricornii își revin și ei, însă doar din punct de vedere sentimental. Cu banii continuă să întâmpine dificultăți, mai ales că se vor trezi cu tot felul de citații, de datorii despre care nu aveau habar.

Capricornii trebuie să scoată bani din piatră seacă și le va fi greu. În ultima vreme s-au cam plafonat și asta le poate veni de hac. Aceștia trebuie să se mobilizeze acum mai mult ca oricând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top