Connect with us

Revistateo.ro

Star

Gestul impresionant făcut de Romaniţa Iovan la 4 ani de la moartea lui Adrian Iovan

Momente sfâşietoare pe munte cu Romaniţa Iovan. Au trecut patru ani de când şi-a pierdut soţul în accidentul aviatic din Apuseni, iar de atunci nimic nu mai este la fel!

Ieri, creatoarea de modă a mers în locul unde s-a prăbuşit avionul şi a organizat un parastas în memoria lui Adrian Iovan.

„Nu trebuia să moară nimeni. Este fantastic dacă te gândeşti că erau într-un zbor umanitar. Mergeau să salveze vieţi, dar ei trebuia să fie salvaţi.

Albert are un tată, are un erou.. Sufletul lui Adrian îl păzeşte. Este extraordinar de bine pentru Albert. Încerc să îl fac să înţeleagă faptul că nu este un copil fără tată, ci un copil cu un tată erou”, a spus creatoarea de modă.

Romaniţa Iovan a anunţat înainte cu câteva zile ce avea de gând să facă

La 4 ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, va avea loc un parastas în memoria pilotului Adrian Iovan și a studentei Aura Ion, pe Vârful Petreasa din comuna Horea.

Atât slujba cât și masa vor avea loc sus pe munte, chiar la locul tragediei.

Evenimentul comemorativ va începere de la ora 13.00 și este organizat de fosta soție a pilotului Adrian Iovan, Romanița. Fosta soție a venit îmbrăcată complet negru, purtând și o pereche de ochelari, dar și o căciulă de culoare neagră cu desene roșii.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie 2014, în munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

Citeşte şi Cât câştigă Andra la postul tv unde lucrează. Suma este colosală

Andra castiga bani frumosi la postul de televiziune Pro TV, acolo unde artista este jurata in doua emisiuni de succes, „Romanii au talent” si „Vocea Romaniei Junior”.

Nici sotul ei, Catalin Maruta, nu se lasa mai prejos. Si el are un salariu foarte bun, iar veniturile familiei Maruta ajung la o suma colosala.

Se pare ca Andra ar castiga aproximativ 8.000 – 10.000 de euro pe luna ca jurat la emisiunea „Romanii au talent”.

O suma similara ia si pentru serviciile de jurat de la o alta emisiune – „Vocea Romaniei Junior”

La aceste sume frumusele se adauga concertele pe care artista le sustine destul de des, tarifele ajungand la 6.000 de euro.

Catalin Maruta ar fi avut un salariu de 15.000 de euro la Pro TV, salariu care, insa, s-ar mai fi diminuat dupa ce emisiunea pe care acesta o modereaza a fost mutata din prime time.

La aceasta suma se mai adauga si evenimentele private la care este invitat sa prezinte, unde tariful ar fi de 2.000 de euro.

Citeşte şi Dragoș Bucur renunță la emisiunea caritabilă – surse

Îndrăgitul actor renunță la emisiunea care le-a redat speranțele românilor care își doresc o casă precizează surse apropiate lui Dragoș Bucur pentru wowbiz.ro.

Acesta ar fi decis să renunțe la emisiunea mai sus-menționată pentru a se dedica exclusiv carierei sale de actor, potrivit stirilekanald.ro, care citează wowbiz.ro.

„Dragos s-a simțit bine la emisiune, i-a plăcut formatul și echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reușit să ajute atâția oameni amărâți, aflați în situații critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor.

Cu toate acestea, acum, el intenționează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie și teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiații actorului Dragoș Bucur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top