Connect with us

Revistateo.ro

Star

Lovitură pentru soțul Mădălinei Manole. Ce a pățit Petru Mircea

Soțul Mădălinei Manole trece prin momente dificile și asta din cauza banilor, și nu puțini, ce-i drept.

Petru Mircea a fost executat silit pentru o mașină cumpărată în leasing, notează site-ul wowbiz.ro.

Bărbatul și-a luat o mașină în valoare de 22.000 de euro și a avut dificultăți în a plăti ratele la timp.

Văduvul și-a luat autotvehiculul prin firma sa care asigură sonorizări la evenimente muzicale.

Mircea e de profesie inginer de sunet și a însoțit-o mereu pe Mădălina Manole la spectacole. Petru Mircea e administratorul propriei firme, pe care a înființat-o în anul 2004.

La un an după sinuciderea Mădălinei Manole, acesta și-a luat o mașină în leasing prin intermediul firmei, o mașină Ford Mondeo care a costat 22.000 de euro cu tot cu TVA.

Lui Petru Mircea nu pare să îi meargă foarte bine în afaceri, căci firma lui a înregistrat profituri modeste în ultimii ani.

CITESTE SI: Cea mai emotionanta scrisoare pentru Madalina Manole

Din 2010 până în 2016, conform datelor oficiale, firma lui a avut un bilanț de doar 3.000 de lei profit net.

Citește și: Geanina Manea, fosta iubită a lui Petru Mircea, vorbește despre copilul Mădălinei Manole

Geanina Manea a vorbit recent în cadrul unei emisiuni tv despre relația cu Petru Mircea. Cei doi nu mai formează un cuplu. Ea spune că au pus punct relației după doi ani.

”Ne-am cunoscut în noaptea de Anul Nou. Melodia este făcută la câteva luni după ce ne-am cunoscut. Era o melodie de împăcare la momentul respectiv. Acum nu este nimeni în viaţa mea. A trecut un an de când nu am mai vorbit cu Petru Mircea.

Orice om merită o a doua şansă. Îmi doresc un bărbat natural, care să mă surprindă, să mă iubească şi să se ocupe de tot. Să fie un bărbat adevărat. Mi-am pierdut doi ani din viaţă cu Petru Mircea şi tot nu m-a cerut de nevastă.”, a spus Geanina Manea, recent, într-o emisiune tv.

Ea a vorbit și despre băiețelul Mădălinei Manole. “Este un copil cuminte, educat și politicos.”, a spus fosta iubita a lui Petru Mircea, despre Petru Jr., băiețel care în această vară a împlinit 8 ani.

Petru Jr. avea doar un an când mama sa a decis să-și încheie socotelile cu viața. El a rămas în grija tatălui său.

Articol pe aceeași temă: Detalii din jurnalul Madalinei Manole. Fratele sau i-a gasit scrierile

La sapte ani de la moartea Madalinei Manole, fratele sau i-a citit jurnalul. Artista scria frecvent intr-un caiet. Cu durere in suflet, fratele sau a publicat o pagina din scrierile artistei.

Despărțirea de Mădălina Manole a fost grea pentru toată lumea. Anul acesta s-a stins din viață și mama fetei cu părul de foc, iar acum cele două sunt cu siguranță împreună, în lumea îngerilor.

Fratele artistei care s-a sinucis în anul 2010 a publicat câteva pasaje necunoscute până azi din jurnalul Mădălinei.

Ce a scris Mădălina Manole înainte să moară

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună!

Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor…

Păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers.

Toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, a scris Mădălina Manole în jurnal, conform declarațiilor fratelui.

Cine a fost Mădălina Manole

Mădălina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea, anterior Magdalena – Anca Manole, (n. 14 iulie 1967, Vălenii de Munte, județul Prahova — d. 14 iulie 2010, Otopeni, județul Ilfov) a fost o solistă vocală, compozitoare și instrumentistă română.

Magdalena-Anca Manole s-a născut la data de 14 iulie 1967 în orașul prahovean Vălenii de Munte, fiind primul copil al cuplului format din Ion și Eugenia Manole. La un an distanță se naște Marian, singurul frate al Mădălinei. Interpreta a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama sa, care cânta muzică populară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top