Connect with us

Revistateo.ro

Maria Marinescu a născut. Care este sexul bebelușului

Star

Maria Marinescu a născut. Care este sexul bebelușului

Maria Marinescu este în culmea fericirii! Vedeta a născut în mare secret, la doi ani de la nunta cu Alin Petrache.

Vedeta este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, bebeluşul fiind primul copil al cuplului. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului.

Maria Marinescu, mamă pentru a doua oară

Creatoarea de modă a adus pe lume al doilea ei băiat.

„Bebe a venit pe lume zilele trecute şi pentru mine este cel mai frumos copil. Suntem deja acasă şi amândoi suntem bine. Eu mă refac după operaţia cezariană şi mi-am propus să-l alăptez pe cel mic. Numele lui l-am ales, dar nu mă lasă Alin să-l divulg.”, a povestit fericită Maria Marinescu.

Maria Marinescu a fost căsătorită vreme de 5 ani cu Frank Colin

Maria Marinescu s-a căsătorit religios în anul 2009, pe pajistea din fața unui castel din apropiere de Paris, cu omul de afaceri francez Frank Colin. Ei au ales să-și unească destinele la șase luni după ce s-au cunoscut.

CITEȘTE ȘI: Misty și Keo au devenit părinți. Artista a născut în secret o fetiță

Maria Marinescu și Frank Colin au împreună un băiețel.

Cei doi au divorțat, iar creatoarea de modă și-a refăcut viața. În 2016, ea s-a căsătorit cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic Român.

“Ne-am cunoscut într-o parcare! Da, serios! (…) Printr-un prieten comun. Eu eram cu o prietenă, venisem să vedem restaurantul unui prieten, pe care urma să îl deschidă.

Mi-a făcut cunoştinţă cu Alin. Am vorbit puţin. Eu voiam să îl duc pe băiatul meu la fotbal. Eram lângă stadionul de rugby şi el mi-a zis: «Adu-l la rugby, mai bine!».

L-am dus, apoi am început să discutăm şi… gata! A fost reciproc, 100% (…) Prima întâlnire a avut loc într-un parc. Ne-am plimbat. A doua întâlnire, în aceeaşi zi, tot în parc. În alt parc, noaptea. (…)

După o săptămână, îi făcea lui Levyn (fiul Mariei Marinescu – n.r.) cameră în casă. Levyn l-a primit foarte bine. Şi pe Alin, şi pe fiicele lui.”, a mărturisit Maria Marinescu.

Te poate interesa și: Fostul soț al Mariei Marinescu, probleme fără scăpare. Este acuzat că a transportat 700 kg de cocaină în Republica Dominicană

Părăsit de soție în închisoare, celebrul om de afaceri este acuzat de o faptă extrem de gravă. Vorbim de fostul soț al Mariei Marinescu, Frank Colin. El a fost trimis în judecată, la mijlocul lunii august, pentru trafic de droguri în celebrul dosar „Air Cocaine”.

În 2013, Frank Colin alături de alte 13 persoane a fost trimis în judecată după ce a fost prins cu droguri. Mai exact, el a fost prins pe un aeroport din Republica Dominicană transportând 700 kg de cocaină. Drogurile de mare risc erau transportate în mai multe genți.

Transportul periculos s-a efectuat cu un avion al unei companii private și decolase de pe Coasta de Azur.

Frank Colin riscă ani grei de închisoare dacă magistrații îl vor găsi vinovat de trafic de droguri, potrivit wowbiz.ro.

Potrivit datelor din dosar, fostul soț al Mariei Marinescu ar fi fost omul de legătură între traficanți și piloții aeronavei. Procurorii consideră că el este personajul principal al întregii operațiuni.

Magistrații au adunat sute de file la dosar, pline cu dovezi. Cu toate acestea, o declarație făcută de Frank Colin în timp ce era în arest preventiv, în urmă cu doi ani, i-a pus în dificultate.

Conform publicatiei Le Monde, Frank Colin a cerut, în 2015, sa fie audiat din nou. El le-a spus procurorilor că în timpul operațiunii a fost, de fapt, un agent sub acoperire, care a lucrat pe cont propriu.

„Am vrut să distrug rețeaua de traficanți. Scopul meu era să mă infiltrez și să duc operațiunea până la final, la cel care urma să plăteasca pentru droguri.”, ar fi spus Frank Colin la audieri, conform Le Monde.

Varianta lui Colin merită luată în considerare datorită profilului său extrem de interesant.

„Personaj cunoscut în cercurile magnaților din Saint Tropez și în cea a afacerilor imobiliare din România, fosta garda de corp al lui Mike Tyson, George Clooney sau Naomi Campbell, s-a transformat în afacerist după ce a fost înrolat în trupe de comando, în Africa.”, mai scriu cei de la Le Monde.

Dosarul „Air Cocaine” se judecă în Franta la 4 ani după ce rețeaua a fost destructurata.

În paralel, un dosar asemănător s-a deschis în Republica Dominicana. Aici, lucrurile au avansat mult mai rapid.

Cei doi piloți ai aeronavei și alți doi pasageri de origine franceză, au fost deja condamnați la 20 de ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top