Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 23 ianuarie 2018. O zodie scoate asul din mânecă

Citește sfatul zilei de 23 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 23 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: E posibil să intri în conflict cu persoanele de sex opus. Azi te simți destul de răzvrătit. Parcă nimic nu-ți convine, parcă nimic nu mai e cum te așteptai. Ai grijă ce faci și mai ales ce spui! Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Visezi la momentul când ceilalți vor recunoaște că au greșit și că tu ai nevoie să ți se confirme dreptatea. Acel moment se apropie, ești pregătit? Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI: Nu te mai compara cu ceilalți, mai ales că astăzi ai toate șansele să scoți în sfârșit asul din mânecă. Trebuie să te pregătești psihic pentru anumite lucruri despre care știai că vor veni. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Totul se schimbă cu o viteză de neînțeles chiar și pentru tine. Ai nevoie de mai multă libertate, de mai mult timp pentru a discerne lucrurile. Numărul norocos al zilei: 7.

LEU: Privești o veste de care depinde în mod evident viitorul tău profesional. Este momentul să te gândești dacă vrei să mergi pe acest drum sau e cazul să începi altceva. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Zodiile care știu să mintă cel mai bine. Cu cine trebuie să ai grijă ca să nu te frigi

Horoscopul pentru anii 2018-2023. Zodiile care suferă transformări radicale

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop țigănesc anul 2018. Care sunt zodiile care ajung la altar

Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

FECIOARĂ: Nu mai amâna la nesfârșit o situație asupra căreia poți acționa acum. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, cu alte cuvinte. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Privește totul cu detașare, gândește-te la lucrurile frumoase care se petrec în viața ta și vei vedea cum totul se schimbă. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Te afli într-un moment de cotitură și tot ce trebuie să faci acum e să găsești o strategie, un plan, ceva care să te aducă din nou pe val. O să vezi că vei depăși și situația asta. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Ești prins la mijloc într-o ceartă în familie. Trebuie să dovedești că poți să fii imparțial, că nu te afectează discuțiile și bârfele pe care le tot auzi în ultima vreme. Fii mai deștept decât ceilalți cu o secundă și totul va fi bine! Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Investești multă pasiune în tot ceea ce faci și asta e tot ce contează în acest moment. Ar trebui să fii în continuare optimist, să te gândești la lucrurile frumoase din viața ta. Numărul norocos al zilei: 22.

VĂRSĂTOR: Îți faci câteva procese de conștiință în legătură cu anumite situații în care te-ai implicat cu bună credință. Numărul norocos al zilei: 33.

PEȘTI: Ții în adâncul sufletului o nelămurire, o problemă de natură emoțională. Trebuie să faci eforturi mari să depășești anumite situații dificile. Poți trece peste orice. Numărul norocos al zilei: 19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top